Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2018, 15:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Spoločnosť ti zaplatí 100 000 dolárov, ak sa na rok vzdáš svojho smartfónu

TECH FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Výzva, na ktorej by si mohol parádne zarobiť.

Zarobiť si 100-tisíc dolárov bez toho, aby si musel celý rok manuálne drieť alebo pracovať 12 hodín denne neznie ako zlá ponuka. Spoločnosť Vitaminwater si uvedomuje, že toľko peňazí zvyčajne nemáš šancu zarobiť za to, že len žiješ svoj život, a tak teraz hľadá jedného odvážlivca, ktorý na jeden celý rok odloží svoj smartfón.

Známy výrobca ochutených vitamínových nápojov tvrdí, že sa vždy snaží zbúrať stereotypy a monotónny životný štýl, čo ho inšpirovalo k vytvoreniu zaujímavej súťaže.

Vstup do súťaže je na prvý pohľad jednoduchou záležitosťou, ale značka ťa napokon musí vybrať, čo už ľahké nebude.


Až do 8. januára 2019 máš šancu pridať príspevok na svoj Instagram či Twitter, v ktorom pomocou hashtagu #NoPhoneforaYear a #Contest spoločnosti opíšeš, čo by si celý rok robil, keby si nemal smartfón k dispozícii. Zapojiť sa môžeš štyrikrát, takže popusti uzdu fantázii, a ak ťa 22. januára značka vyberie, na rok odložíš inteligentný telefón do šuflíka.

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Neznamená to, že budeš odrezaný od sveta. Namiesto smartfónu dostaneš Nokiu 3310, nech môžeš udržiavať kontakt so svojimi blízkymi, a dokonca nebudeš mať zakázané využívanie ani laptopov a počítačov. Aby toho nebolo málo, pokojne môžeš využívať aj hlasom aktivované zariadenia ako Amazon Echo a Google Home.

Po roku bez smartfónu si Vitaminwater otestuje, či si výzvu zvládol. Podstúpiš test na detektore lži, ktorý rozhodne o tvojom osude.

Ak ním prejdeš, získaš 100-tisíc dolárov, ale ak ho nezvládneš, nedostaneš nič v prípade, že vo výzve zlyháš za menej ako 6 mesiacov. Keď potiahneš minimálne polroka bez smartfónu, Vitaminwater ťa poteší aspoň sumou 10-tisíc dolárov. Viac informácií už nájdeš priamo na webe spoločnosti, kde je uvedené, že vstúpiť do súťaže môžu len Američania, avšak ak vymyslíš dobrý príspevok s hashtagom, možno firma urobí výnimku.

Domov
Zdieľať
Diskusia