Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2018, 16:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Fanúšikovia chcú Tekashiho 6ix9ine vyslobodiť z väzenia. Už 10-tisíc ľudí potvrdilo účasť vo vtipnom evente

HUDBA 6IX9INE VÄZENIE
Uložiť Uložené

Vynikajúci nápad, ako sa nechať zatknúť či zabiť.

Nejdeme si klamať, zatknutie Tekashiho69 momentálne hýbe svetom. Aj keď si už možno s článkami o raperovi stratil trpezlivosť, teší nás, že si opäť klikol na ten najnovší a v komentároch nám zanecháš pikantnú správu plnú nadávok o tom, ako náš web prestávaš sledovať.

Ak tak nakoniec urobíš, môžeš si namiesto Refresheru kliknúť na web The New York Times, kde pred pár hodinami prehľadne zrekapitulovali, ako sa vlastne 6ix9ine vypracoval na vrchol a opäť spadol na samotné dno.

Medzitým sa na sociálnej sieti Facebook objavila vtipná udalosť, ktorú v tejto chvíli sleduje už viac ako 20-tisíc užívateľov. Veľavravne nazvaný event „Break 6ix9ine out of jail“ je autormi kategorizovaný ako náboženská udalosť a mal by sa uskutočniť 12. decembra, takže o necelé dva týždne.

Fanúšikovia chcú Tekashiho 6ix9ine vyslobodiť z väzenia. Už 10-tisíc ľudí potvrdilo účasť vo vtipnom evente
Zdroj: Facebook

Tekashi bol po zatknutí najskôr umiestnený do drsnej brooklynskej väznice v New Yorku, avšak neskôr ho preložili do väznice, ktorú médiá nazvali ako väzenie pre informátorov a známych ľudí. Najavo vyšlo, že 6ix9ine skončil v base aj preto, že ho pohádaní členovia gangu Tr3y Way chceli nechať zlikvidovať.

Odporúčané
Na „samotke“ strávil vyše 13 000 dní – viac ako polovicu života. Chcel znásilniť a dobodať dozorcu Na „samotke“ strávil vyše 13 000 dní – viac ako polovicu života. Chcel znásilniť a dobodať dozorcu 31. októbra 2023, 9:30

Vtipná udalosť prilákala už 10-tisíc ľudí, ktorí zaklikli, že sa na nej zúčastnia. Viac ako 11-tisíc užívateľov zase označilo, že o udalosť majú záujem, a tak sa môžeme tešiť na 12. decembra, pretože pri pohľade na fanúšikovskú základňu Tekashiho by nás neprekvapilo, keby sa partia mladých ľudí naozaj pokúsila prepadnúť väznicu a skončila by pri tom v putách či sanitkách.

O satirickej atmosfére eventu hovorí aj názov stránky, ktorá ho organizuje. Volá sa „The random urge to scream Tr3yway“, takže v preklade náhodná potreba vykríknuť Tr3yway. Keby ťa náhodou zaujímal tento gang, kam Tekashi patril či patrí, môžeš si prečítať náš dlhší článok o histórii a pôsobení skupiny Bloods.

Dúfame, že keď sa náhodou v polovici decembra ocitneš v New Yorku, k účastníkom oslobodzovania sa nepridáš. Ak sa zúčastníš, nezabudni nám poslať videá či fotky na ďalší článok.

Domov
Zdieľať
Diskusia