Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2018, 9:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine nahneval spoluväzňov. Bol preložený do zariadenia pre informátorov

HUDBA 6IX9INE VÄZENIE
Uložiť Uložené

Všetko nasvedčuje tomu, že sa Tekashi predsa len rozhodol vypovedať.

Aj keď si to ešte mnoho ľudí nechce pripustiť, svet aktuálne namiesto novej kvalitnej hudby žije Tekashiho featuringom s americkou federálnou políciou. Posledný týždeň jej dokonca dúhový raper dokonca prišiel hosťovať do väznice, kde však podľa všetkého môže stráviť doživotie. Pôvodne bol zavretý kvôli podozreniam z členstva v nebezpečnom gangu Nine Tray.

Pred pár hodinami však uniklo zaujímavé video, ktoré by mohlo 6ix9ine usvedčiť z objednávky likvidácie Chief Keefovho bratranca za 30-tisíc dolárov. Veľa konkrétnych informácií síce v aktuálnej dobe nemáme, no vďaka zahraničnému portálu TMZ sa skoro každý deň dozvedáme neoverené informácie od tajných zdrojov s prístupom ku kompetentným. 

Pôvodne bol autor úspešných hitov uväznený po boku mafiánskych bossov, vrahov a teroristov v Brooklyne, bez akýchkoľvek celebritných výhod, kde sa podľa očakávaní dlho neohrial. Zvyšok väzňov jeho prítomnosť neocenil a keďže sa mu kolegovia vyhrážali, musel byť preložený na doposiaľ neznáme miesto. 

TMZ však tvrdí, že ide o ubytovňu so špeciálnym zaobchádzaním pre pedofilov, podozrivých známych ľudí či skorumpovaných policajtov. Bude zaujímavé sledovať, či sa 6ix9ine pod ťarchou dôkazov rozhodne so špeciálnymi policajnými zložkami spolupracovať alebo bude riskovať, že strávi celý život za mrežami. 

Už pár dní mimochodom poznáme odpoveď na to, či sa dočkáme avizovaného albumu

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine (@6ix9ine),

Domov
Zdieľať
Diskusia