Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2018, 18:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Roztomilý pár dôchodcov chodí do McDonald's všetkých 7 dní v týždni posledných 23 rokov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Seniori si dôchodok užívajú rannou návštevou McDonald's.

Ak často navštevuješ McDonald’s a občas máš už výčitky svedomia, že by si sa mal stravovať zdravšie, radšej sa nenechaj inšpirovať seniormi zo Spojeného kráľovstva. Tom a Pauline Jonesovci majú 83 a 82 rokov, žijú v meste Bath a každé ráno kráčajú zo svojho domu do najbližšieho McDonald’s na Southgate Street.

Nebývajú pritom vôbec blízko, sami tvrdia, že dom je od pobočky rýchleho občerstvenia vzdialený až 4 kilometre, ale oni si so vzdialenosťou ťažkú hlavu nerobia. Aj v pokročilom veku sa udržiavajú v dobrej forme, a tak si za tie roky na rannú prechádzku už zvykli.

Do McDonald’s najradšej chodievajú hneď ráno okolo 8:30, keď prevádzka nie je príliš preplnená, a vychutnávajú si kávu. Po hodinke sa vrátia naspäť, aby si dali ľahšie obedné predjedlo a napokon sa vrátia zase na druhý deň ráno. Dvojica tvrdí, že svoj McDonald’s rituál praktikuje už celých 23 rokov a do prevádzky chodievajú 7 dní v týždni. Ak vraj neboli na dovolenke, potom za 23 rokov nevymeškali ani jeden deň.


Samozrejme, na sociálnych sieťach sa objavili komentáre od kriticky zmýšľajúcich ľudí, ktorým sa jednoducho nechce veriť, že by niekto dokázal 23 rokov vkuse s minimálnymi prestávkami navštevovať rovnakú reštauráciu, aby si objednal rovnakú kávu a napokon aj takmer rovnaké jedlo každý deň.

Možno však len Tom a Pauline naozaj obľubujú rýchle občerstvenie natoľko, že by si boli ochotní vymýšľať pred reportérmi, pretože sa chceli dostať do novín a televízie. Snáď nie.

Dvojica si na McDonald’s váži atmosféru komunity, keďže po toľkých rokoch už oboch poznajú všetci zamestnanci. Majiteľ prevádzky dokonca tvrdí, že starček so starenkou sa stali miestnym symbolom a bez nich by bolo v jeho rýchlom občerstvení smutnejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia