Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2018, 13:39
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zamestnanci Cristiana Ronalda musia mlčať až 70 rokov po jeho smrti. Ak preňho chcú pracovať, čaká ich prísna zmluva

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Nielen Cristiano Ronaldo podpisuje zmluvy.

Niet pochýb o tom, že Cristiano Ronaldo si svoje súkromie stráži ako oko v hlave. Nedávno ho žena zo Spojených štátov amerických obvinila zo znásilnenia, po čom na povrch vyplávala údajná čiastka 375-tisíc eur, ktoré jej mal futbalista vyplatiť za mlčanie.

Odvtedy už Cristiano dávno pochopil, aké vzácne je súkromie, a tak sme sa prostredníctvom nových dokumentov z Football Leaks dozvedeli, že Ronaldo necháva každého zamestnanca vo svojom dome podpísať špeciálnu zmluvu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Ak má potenciálny zamestnanec problém s jej podpísaním, Ronaldo ho potom samozrejme odmietne, pričom keby ju podpísal a následne porušil, právnici slávneho futbalistu by mu zo života narobila peklo.

Samotná zmluva spočíva v tom, že každý zamestnanec musí svojím podpisom sľúbiť, že nevyzradí ani jediný detail z hráčovho súkromia. Aby toho nebolo málo, zmluva o mlčanlivosti je nastavená na extrémne dlhú platnosť.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Znamená to, že personál nesmie prezradiť nič zo súkromia až 70 rokov od prípadnej smrti Cristiana Ronalda alebo posledného člena jeho rodiny, ktorá zahŕňa mamu, partnerku či deti. Ronaldo preto netúži po tom, aby ani dlho rokov po jeho smrti začali na povrch vychádzať intímne informácie.

Fanúšikovia na internete už rozmýšľajú nad tým, či Ronaldo v skutočnosti potrebuje niečo skrývať, ale ide skôr o bežnú prax svetových celebrít, ktoré si musia pred zvedavou verejnosťou vybudovať potrebnú stenu izolácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia