Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2018, 9:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Američan nechtiac podpálil rodičovský dom, keď sa snažil zabiť pavúka horákom. Bojovať s ohňom muselo 29 hasičov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na snahu o zabitie pavúka budú rodičia spomínať ešte dlho.

Hasiči v kalifornskom meste Fresno neverili vlastným ušiam, keď ich poslali zasiahnuť pri požiari v rodinnom dome. Muža z horiaceho domu dostali bezpečne von a potom sa od neho dozvedeli, že v vrchnom poschodí objavil čierne vdovy, a tak chcel skupinu nebezpečných pavúkov rýchlo zneškodniť. 

Chlapík pritom nebol vo vlastnom dome, ale strážil nehnuteľnosť svojich rodičov. Zrejme mu rodičia nekázali hrať sa v interiéri s otvoreným ohňom, avšak muž sa pavúkov zľakol natoľko, že zobral horák a chcel živočíchy spáliť.

Situácia sa mu vymkla spod kontroly a od ohňa sa chytili predmety na poschodí. Oheň napokon poškodil podkrovie aj druhé poschodie. Všetko mohlo dopadnúť horšie, keby hasiči rýchlo nezasiahli.

Až 29 z nich požiar nakoniec uhasilo a aj keď s istotou nemohli skonštatovať, čo ho spôsobilo, všetko ukazuje na horák. 

Ak budeš nabudúce doma zabíjať pavúky, tak si dobre rozmysli, aký spôsob využiješ. Horák rozhodne nestojí za potenciálne zhorenú nehnuteľnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia