Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2018, 14:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Phoenixov Joker vytvára šialenstvo v uliciach New Yorku na nových fotkách z natáčania. Kto si vo filme zahrá malého Bruca Wayna?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem hereckej posily v článku nájdeš aj ďalšie fotografie z natáčania.

Po odhalení Batmanovho automobilu (nachádzajúceho sa údajne blízko natáčania nového Jokera) a várke nových videí a fotografií k tebe prichádzame s ďalšími skvelými zábermi z pľacu a oznámeným hereckým obsadením mladého Bruca a jeho komorníka Alfreda.

Na prvých fotkách môžeš pozorovať Arthura alias Jokera v kostýme klauna, utekajúceho pred... vlastne ani nevieme pred čím.

Tak ako vždy, na to, aby si sa dostal k ďalším fotografiám, klikaj stále na šípku doprava

Bežiaceho Arthura si natočili náhodní okoloidúci

Neskôr bude ale Joker utekať aj pred políciou, ktorá ho zjavne chytí

Čo vzhľadom na jeho menšiu nemotornosť nie je zas také veľké prekvapenie

A konečne sme sa dočkali aj prvého záberu na Batmanovho otca Thomasa Wayna

Phoenixov Joker vytvára šialenstvo v uliciach New Yorku na nových fotkách z natáčania. Kto si vo filme zahrá malého Bruca Wayna?
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Postavu Arthura Flecka (v neskoršom období zločinca Jokera) stvárni Joaquin Phoenix (Her, 8 MM, Gladiátor, The Master), ale okrem neho vo filme uvidíme aj Sophie Dumond, ktorú si zahrá Zazie Beetz (Deadpool 2), no taktiež Batmanovho otca Thomasa Wayna alias herca Bretta Cullena, ktorého ste mohli vidieť na záberoch vyššie (The Runaways).

Do role mladého Bruca sa tvorcovia rozhodli obsadiť menej známeho herca Dante Pereiru-Olsona. Ten si v roku 2017 vo filme You Were Never Really Here zahral mladú verziu Phoenixovej postavy Joea. Komorníka Alfreda si v snímke zahrá Douglas Hodge (The Night Manager, Robin Hood).

Zatiaľ neznáme postavy stvárnia Robert De Niro, Frances Conroy, Shea Whigham, Bryan Callen a ďalší. Premiéra filmu je plánovaná na 4. októbra (říjen) 2019 a réžiu má na starosti Todd Phillips (The Hangover, Road Trip). Pre všetky informácie, fotografie a videá vstúp do nasledujúceho vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia