Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2018, 13:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Scarlett Johansson dostane za sólovku Black Widow 15 miliónov dolárov, rovnako ako Thor či Captain America za Infinity War

FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW SCARLETT JOHANSSON
Uložiť Uložené

Scarlettka sa nemieni vzdať svojej koruny najlepšie zarábajúcej ženy v Hollywoode.

Scarlett Johansson je najlepšie zarábajúcou herečkou za rok 2018 (1. jún 2017 - 1. jún 2018), kedy sa jej podarilo nazhromaždiť 40,5 milióna dolárov. Zdá sa, že tejto korunky sa neplánuje vzdať ani pri ďalšom zhodnotení. Marvel totiž plánuje natočiť sólovku Black Widow, v ktorej bude mať konečne priestor naplno zažiariť. 

Dátum natáčania ani dátum premiéry zatiaľ nepoznáme, no podľa viacerých hollywoodskych zdrojov si Scarlettka prilepší o 15 miliónov dolárov. Scarlettka zarobila na Avengers 1 niečo medi 5-6 miliónmi dolárov, pričom za Age of Ultron už dostala 5,5 až 7 miliónov dolárov (pôvodne sa hovorilo o 20 miliónoch, čo bolo ale nesprávne). 

Nevieme, koľko zarobila za Infinity War, ale menej ako 10 miliónov dolárov to určite nebolo. Hemsworth a Evans dostali po 15 miliónov za Thor: Ragnarok, Civil War a Avengers 3 a 4, takže sa im Scarlettka po novom vyrovná. Tieto čísla však nemôžeme brať ako 100% pravdivé a presné. 

Sólovku by mala režírovať Cate Shortland (LoreBerlin Syndrome). Pôjde o prvú marvelácku ženskú režisérku. S natáčaním by sa mohlo začať už budúci rok a ráta sa s premiérou niekedy v roku 2020. To by bolo 10 rokov po tom, ako sa v MCU objavila vôbec po prvýkrát (Iron Man 2). 

PS: Brie Larson údajne dostane za Captain Marvel 5 miliónov dolárov. Na nováčika ide o veľkú sumu. Špekuluje sa, že je to práve kvôli obrovskému kontraktu na 7 filmov, čo ale ona odmieta potvrdiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia