Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2018, 11:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine minul 50-tisíc dolárov za 10 minút na oblečenie a šperky. Zverejňuje aj ukážku novej skladby Stoopid

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Už v nedeľu sa dočkáme novej skladby, ktorá bude niesť názov Stoopid.

Tekashi si k titulu najkontroverznejšieho rapera na svete pravdepodobne môže pripísať aj ďalší. Nevyspytateľnosť v jeho tvorbe sa po španielskej skladbe prejavuje opäť. Pred pár dňami zavesil 6ix9ine na svoj oficiálny instagramový profil príbeh, v ktorom napísal, že sa práve chystá do štúdia. 

Mal v pláne nahrať čokoľvek, čo z neho vypadne a výsledok ukázať fanúšikom už najbližšiu nedeľu, a to hneď aj s videoklipom. Dobrou správou v Tekashiho prípade je, že všetky svoje sľuby sa mu zatiaľ podarilo dodržať a teraz máme už aj hmatateľný dôkaz. 

Tekashi 6ix9ine minul 50-tisíc dolárov za 10 minút na oblečenie a šperky. Zverejňuje aj ukážku novej skladby Stoopid

Dnes už vieme, že experimentálna skladba bude niesť názov Stoopid a sprievodný vizuál bude s najväčšou pravdepodobnosťou pochádzať z Dubaja, kde sa dúhový raper aktuálne nachádza. Pre svojich fanúšikov zverejnil už aj relatívne dlhú ukážku skladby a asi nikoho neprekvapí, že názov skutočne korešponduje s textom. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

COMMENT IF YALL WANT STOOOPID THIS SUNDAY‼‼‼‼ STOOPID GOES STOOPID LET ME KNOW IF YALL READY ‼‼ I JUST CANT STOP MAKING HITS

Príspevok, ktorý zdieľa BEBE IS OUT NOW !! (@6ix9ine),

No a aby to nebolo len o hudbe, Tekashi v ďalšom videu ukazuje, na čo všetko míňa peniaze, ktoré si zarobil úspešnými hitmi. Prezrádza, že za 10 minút minul na oblečenie a šperky 50-tisíc dolárov a jeho pocity asi najlepšie pochopíš z tohto príspevku. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

“BE HUMBLE 69!!!” YEA OK! THEY AINT SAY BE HUMBLE WHEN I WAS STARVING LAST YEAR ASKIN PEOPLE TO BELIEVE IN ME

Príspevok, ktorý zdieľa BEBE IS OUT NOW !! (@6ix9ine),

Domov
Zdieľať
Diskusia