Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2018, 9:08
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Mark Hamill priznáva, že doteraz nechápe konanie a rozhodnutia Luka Skywalkera v The Last Jedi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Poňatie Luka Skywalkera v The Last Jedi rozhodne nebolo mnohým fanúšikom po chuti.

Pokiaľ vám ešte stále vŕtva v hlave, čo to vlastne Rian Johnson porobil s postavou Luka Skywalkera v The Last Jedi, tak rozhodne nie ste sami. Dalo by sa povedať, že Skywalker prešiel dosť výraznou charakterovou premenou.

V pôvodnej trilógii bol jednoznačným hrdinom a symbolom boja za slobodu. Lenže v The Last Jedi z neho Johnson urobil zlomeného muža, ktorý sa odmietal ďalej angažovať v záležitostiach galaxie. To veľa fanúšikov nevedelo prežuť a dal im za pravdu aj samotný Mark Hamill.

Mark Hamill priznáva, že doteraz nechápe konanie a rozhodnutia Luka Skywalkera v The Last Jedi
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Lucasfilm

Ten sa priznal, že doteraz úplne nepochopil Lukovu charakterovú premenu. Na Twitteri dostal fanúšikovskú otázku ohľadom toho, prečo sa Luke vzdal nádeje a aké iné udalosti ho k tomu viedli, odpovedal: „Keď to pochopím, dám vedieť.“

Z toho, čo sme videli v samotnom filme, Luke mal všetkých opustiť po tom, čo sa pokúsil zabiť mladého Bena Sola alias Kylo Rena, keď vycítil, že padne na temnú stranu Sily. Mnohým divákom však aj tak prišiel jeho exil málo uveriteľný.

Mark Hamill priznáva, že doteraz nechápe konanie a rozhodnutia Luka Skywalkera v The Last Jedi
Zdroj: ScreenRant

Luke by sa predsa nevzdal tak ľahko! No, Rian Johnson bol iného názoru. Uvidíme, s čím dorazí J. J. Abrams v Epizóde IX, ktorá sa momentálne nakrúca. Jej premiéry sa dočkáme 19. decembra (prosinec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia