Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2018, 10:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Travisov Astroworld je vonku! Hosťujú Drake, The Weeknd, Frank Ocean, 21 Savage aj Migos

HUDBA TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Travis Scott dnes na streamovacie služby vypustil svoj očakávaný tretí album, ktorý bude zohrávať dôležitú rolu v podobe novej vlny svetového rapu.

Všetko dôležité spojené s projektom Astroworld sme si už prezradili v predchádzajúcom článku, takže sa dnes nebudeme zdržiavať príbehmi o názve či coveri. Sľubovaný tretí Travisov oficiálny album je vonku a už po prvom vypočutí môžeme konštatovať, že vôbec nesklamal a jeho vplyv na súčasnú domácu tvorbu určite bude pretrvávať. 

Dočkali sme sa bezproblémového a včasného procesu vydania, ktorý sprevádzajú v prvom rade veľmi príjemné prekvapenia na hosťovačkách. Na 17 skladbách totiž nájdeme Drakea, The Weeknda, celé zokupenie Migos, 21 Savagea a tiež Franka Oceana, ktorého sme očakávali najmenej. 

Viac už snáď dodávať nie je potrebné, pohodlne sa usaď a nalaď si Astroworld. Do komentárov nám nezabudni napísať, ako sa ti páči a ktorí domáci interpreti sa ním podľa teba budú v svojej tvorbe inšpirovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia