Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2018, 20:47
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Idris Elba dá do držky The Rockovi a Stathamovi! V spin-offe pre Rýchlo a zbesilo o Hobbsovi a Shawowi bude hlavným záporákom

FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW
Uložiť Uložené

Za nás spokojnosť. Čo poviete vy?

Spin-off populárnej série Fast and Furious s pracovným názvom Hobbs and Shaw našiel svojho hlavného záporáka. Stane sa ním Idris Elba (Avengers: Infinity War, The Dark Tower). Okrem neho si vo filme zahrajú Dwayne Johnson, Jason Statham a Vanessa Kirby.

Johnson opäť stvárni agenta Lukea Hobbsa a Jason Statham si zopakuje úlohu zabijaka Deckarda Shawa, pričom Kirby si strihne jeho sestru.

Idris Elba dá do držky The Rockovi a Stathamovi! V spin-offe pre Rýchlo a zbesilo o Hobbsovi a Shawowi bude hlavným záporákom
Zdroj: STX Entertainment

Čo sa týka deja, zatiaľ toho vieme veľmi málo. Vlastne len toľko, že Johnson a Statham budú musieť vytvoriť tím proti Elbovi. Nič konkrétnejšie však zatiaľ nevieme. Podľa tvorcov by malo ísť o realistickejšie poňatú snímku než posledné diely Fast and Furious.

Na režisérske kreslo zasadne spoľahlivý David Leitch (Deadpool 2, Atomic Blonde) a scenár napíše overený Chris Morgan, ktorý na sérii Fast and Furious pracuje už od roku 2006.

Idris Elba je dobrý herec a potvrdil to v dielach, ako In the Long Run, American Gangster, Beasts of no Nation, Thor: Ragnarok či Molly’s Game. Momentálne má na pláne komediálny seriál Turn Up Charlie.

Odporúčané
Keanu Reeves si mal zahrať v Hobbs & Shaw. O akú postavu by mohlo ísť a uvidíme ho v prípadnej dvojke? Keanu Reeves si mal zahrať v Hobbs & Shaw. O akú postavu by mohlo ísť a uvidíme ho v prípadnej dvojke? 6. augusta 2019, 22:51

Idris Elba je podľa nás dobrou voľbou, oplýva aj dostatočnou charizmou, takže v úlohe záporáka si ho rozhodne predstaviť vieme. Snímky sa v slovenských kinách dočkáme 25. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia