Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2018, 10:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a El Nino poznajú hodnotu peňazí

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Separova ďalšia spolupráca putuje tentokrát do susedného Česka.

To, že je Separ dlhodobo jedným z najaktívnejších slovenských interpretov, je nám už všetkým jasné. Aj keď v aktuálnom roku nechystá žiadny celistvý projekt, na svojich fanúšikov myslí a spolupráce rozdáva ako na bežiacom páse. Tej ďalšej a určite nie poslednej sme sa dočkali práve teraz a ako už vieš z nadpisu, na novinke si zarapoval s El Ninom - už pravdepodobne legendou, ktorú sme však nikdy nemali možnosť brať hudobne až tak vážne. 

Skladba dostáva názov Nemůžeš Chápat a je tradičnou reprezent záležitosťou, v ktorej obaja nachádzajú rozdiely medzi sebou a fanúšikom. Tvrdia, že to mali ťažké a zažili si náročné chvíle, čo im vlastne nemáme dôvod neveriť. Primárne reprezent záležitosť dostáva aj veľmi jednoduchý klip od Honzu Krála. Hudobnú produkciu doplnil Feri a ty nám daj do komentárov pokojne vedieť, čo si o výsledku myslíš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia