Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2018, 15:19
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kanye West šokoval bizarnou kampaňou pre jeho aktuálne tenisky. Väčšina modeliek je polonahá či dokonca úplne odhalená

MÓDA KAMPAŇ KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Po zhliadnutí fotografií kampane pre Yeezy 500 zostal v šoku nejeden fanúšik.

Okolo rapera Kanyeho Westa je momentálne rušno nielen v súvislosti s jeho dvomi hudobnými projektmi, akými sú sólový album Ye, ktorého všetky skladby sa dostali do Top 40 v najprestížnejšom rebríčku Billboard Hot 100 či taktiež veľkolepé dielo s názvom Kids See Ghosts v spolupráci s raperom Kid Cudim.

Yeezymu sa totiž aktuálne podarilo vytvoriť ešte jeden impozantný počin, no ten už nepochádza z hudobnej sféry. Ide o najnovšiu kampaň pre jeho vyhľadávanú sériu tenisiek Yeezy 500 s názvom “Supermoon Yellow.” Fotografie, ktoré ju sprevádzajú, sa za posledné hodiny začali zdieľať po sociálnych sieťach a mnoho fanúšíkov po ich zhliadnutí zostalo v poriadnom šoku.

Pýtaš sa prečo? Kanye sa totiž rozhodol kampaň podať opäť čo najkontroverznejším spôsobom, ako sme u neho už dávno zvyknutý. Modelky fotiace promo fotografie, o ktoré sa postaral mladý fotograf Eli Russell Linnetz, boli poväčšine polonahé či dokonca úplne odhalené. Nechýbajú cenzurované fotky ženských intímnych partií, poprsia či zadkov. Pred objektívom sa ukázali modelky, ako napríklad Veneda Budny, dvojičky Clermont Twins či Kristen Noel Crawley.

Domov
Zdieľať
Diskusia