Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2018 o 21:47
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

106-ročná starenka za dlhovekosť vďačí vyhýbaniu sa mužom. Nikdy v živote nemala rande a vzťahy sú podľa nej stresujúce

ZAUJÍMAVOSTI VEK
Uložiť Uložené

Madeline Dye má v názoroch na mužov jasno.

Už len dožiť sa okrúhlej stovky je obrovským úspechom, no pokiaľ sa toto veľké jubileum niekomu podarí prekonať ešte o niekoľko rôčkov, ide o poriadny dôvod na radosť. Mnohými múdrosťami sa môže pochváliť aj Madeline Dye, ktorá žije už 106 rokov a myslí si, že za jej dlhovekosťou stoja dve striktné životné pravidlá. Žiadni muži a žiadne podniky.

Madeline sa narodila v Sheffielde v roku 1912, kedy sa potopil aj Titanic. Po planéte teda chodí už poriadne dlhú dobu a za celú jej existenciu nebola ani na jedinom rande. Všetky odmietla, muži sú totiž podľa nej len zdrojom stresu v živote. A rovnako to platí aj pre zábavné podniky. Divoká zábava, no tiež opletačky s mužmi skrátka nie sú nič pre ňu, preto si pre svoju životnú cestu zvolila pokojný životný štýl.

Priznáva však, že aj keď práve toto považuje za základ jej dlhovekosti, zrejme na ňu vplýva aj zdravý životný štýl. Keď ešte 106-ročná starenka chodievala do práce, denne sa štyrikrát otočila na dva kilometre dlhom kopci. Celý život tak bola vo forme a v žiadnom prípade sa len tak neváľala po dome alebo nemala sedavé zamestnanie.

Odporúčané
V akom veku sme vnímaní opačným pohlavím za najviac sexuálne príťažlivých? V akom veku sme vnímaní opačným pohlavím za najviac sexuálne príťažlivých? 13. apríla 2019 o 10:39

Starenka sa počas života živila najmä zväzovaním kníh, mala veľa priateľov a jej stošestka v žiadnom prípade nevyzerá ako bezvládnosť na posteli. Žije síce s opatrovateľkou, no sama sa pohybuje bez problémov a aj keď zrejme maratón nezabehne, k bežnej chôdzi ani nepotrebuje opornú barličku.

106-ročná starenka za dlhovekosť vďačí vyhýbaniu sa mužom. Nikdy v živote nemala rande a vzťahy sú podľa nej stresujúce
Zdroj: reddit/swns
Domov
Zdieľať
Diskusia