Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2018, 16:07
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Polícia zatkla ženu kvôli stalkovaniu. Po prvom rande poslala mužovi neuveriteľných 65 000 správ a chcela sa vykúpať v jeho krvi

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stala sa posadnutá mužom, ktorý ju ale odmietal, a tak sa rozhodla zobrať situáciu do vlastných rúk.

Poznáš ten pocit, keď sa ti niekto veľmi páči, a tak si začnete písať, prichádzajú prvé schôdzky, spoznávate sa navzájom a celý vyžaruješ šťastím a eufóriou? Niečo podobné zažívala aj 31-ročná Američanka Jacqueline Ades, keď spoznala muža svojich snov. Avšak nastala situácia, ktorú za žiadnych okolností neočakávala. Muž jej city neopätoval, a tak si povedala, že keď nepríde Mohamed k hore, musí hora k Mohamedovi.

Na svojho vysneného natrafila na internetovej zoznamke, kde si obaja padli do oka. Napokon sa rozhodli pre prvé rande. Následne po ňom však muž nemal akýkoľvek záujem naďalej sa s Američankou stretávať. To ju ale vôbec neodradilo. Muža začala stalkovať a popritom ho dennodenne zasypávala nespočeným kvantom textových správ.

Polícia obdržala hlásenie už v júli minulého roku, kedy sa muž prvýkrát sťažoval na nespočetné množstvo správ, no taktiež aj na ich obsah. Textovky v sebe údajne skrývali napríklad jej vyjadrenia, kde sa porovnávala s Adolfom Hitlerom, inokedy zas mužovi písala, že sa chce vykúpať v jeho krvi či nosiť jednotlivé časti jeho tela

Ďalšie hlásenie muž podal v decembri 2017 a tretie prišlo v apríli tohto roku. Keď totiž kontroloval svoj domáci kamerový systém, zbadal vo svojom dome Jacqueline. Polícia ju našla vo vani, ako sa kúpe a v rukách drží veľký mäsiarsky nôž. Obvinili ju a začali konať v trestnom stíhaní. Avšak keď ju konečne vzali do väzby, tri dni na to bola prepustená.

Jacqueline začala údajne posielať ešte viac správ ako predtým. V pár z nich sa dokonca vyhrážala, že to muž ešte oľutuje, alebo že sa zabije, ak ju opustí. Po troch týždňoch bol teda muž nútený opäť kontaktovať políciu. Minulý týždeň sa ho Jacqueline pokúsila navštíviť v práci, pričom tvrdila, že je manželkou jeho šéfa. Opäť skončila za mrežami.

V rozhovore pre médiá priznala, že jej správanie nebolo normálne, ale mala pocit, že stretla svoju spriaznenú dušu. Myslela si, že budú robiť všetko, čo ostatné šťastné páry. Po prepustení sa plánuje vrátiť na Floridu. Polícia muža ubezpečila, že sa už nemá čoho báť, a tak mu po žene zostáva len tragikomická spomienka na celú love story.

Domov
Zdieľať
Diskusia