Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2018, 20:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Obavy zažehnané! Rick a Morty dostanú minimálne 70 nových epizód!

FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Televízna stanica Adult Swim práve potešila milióny ľudí po celom svete.

Žijeme v dobe, kedy sa musíme báť o ďalšie časti pre taký kvalitný seriál, akým je aj Rick & Morty. Televízna stanica Adult Swim mala s tvorcami seriálu Justinom Roilandom a Danom Harmonom akési nevyjasnené záležitosti a navyše písanie scenára zaberalo až príliš množstvo času.

Následne na to Harmon oznámil, že im stanica stále neodklepla 4. sériu. A to bol jasný výkričník pre všetkých fanúšikov.

Našťastie sa dnes sčista-jasna objavila informácia priamo od Roilanda, že Adult Swim si objednalo ďalších 70 epizód! Pre porovnanie, doteraz ich vyšlo 31 v s 3 sériách, takže nás čaká viac než dvojnásobok toho, čo sme dostali doteraz.



A to je nadmieru potešujúce. Rozprávame sa totiž o nesmierne kvalitnom animovanom seriáli. Tvorcovia si síce berú svoj čas potrebný na vyšperkovanie všetkého potrebného, vždy to ale za čakanie stojí. 

Môžeme si teda zhlboka vydýchnuť a očakávať ďalšie správy o vývoji 4. série. Skôr ako koncom roka 2019, respektíve začiatkom roka 2020 ju ale nečakajte. 

Domov
Zdieľať
Diskusia