Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2018, 21:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na každý deň iná žena. Takto vyzerá Calinov perfektný týždeň

HUDBA
Uložiť Uložené

Český člen Comebackgangu vydáva skvelú novinku, ktorú venoval svojim ženám.

Ak by sa ma niekto opýtal na jedného interpreta, ktorý mi hudobne k srdcu za posledný rok prirástol najviac, tak by som ani na sekundu neváhal a odpovedal, že určite Calin. Už na prvé počutie nie úplne obyčaný raper má všetko, čo sa v súčasnosti od človeka v jeho pozícii vyžaduje a okrem jedinečného prejavu máme na mysli aj kvalitný vizuál a tiež kreativitu. Áno, aj tieto faktory sú v dnešnej dobe nutnosťou. 

Český člen Comebackgangu snáď v dohľadnej dobe oznámi aj celistvý projekt, avšak ešte pred tým tu máme nový videosingel. Ten dostáva názov Perfect Week a Calin v ňom rozpráva o tom, ako vyzerá jeho ideálny týždeň. Už z nadpisu veľmi dobre vieš, že tento track je venovaný jeho ženám. O sprievodnú hudobnú produkciu sa postaral Yusei, mix a master doplnil dvorný D. Kop a videoklip Radim Zbořil.

Calin dlhodobo ignoruje hranicu medzi rapom a spevom, takže by sme ho neradi škatuľkovali. Nič to však nemení na skutočnosti, že aj veľa aktuálnych úspešných kolegov by si mohlo brať z jeho tvorby inšpiráciu a my budeme zvedaví, čo všetko si pre nás ešte prípraví. Teraz už ale samotná novinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia