Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 19:41
Čas čítania 0:00
Sona O.

Taiwančan, ktorý miluje Slovensko, prichádza s ďalším hitom! Pišta Linovecký prespieval hokejovú hymnu Nech Bože dá

ZAUJÍMAVOSTI HOKEJ
Uložiť Uložené

Nech bože dá! Nech bože dá! Ozýva sa z úst mladého Steva Lina alias Pištu Linoveckého v jeho novom klipe.

Steve Lin pochádza z Taiwanu, no do Slovenska sa zamiloval. Pôvodne robil vo svojej rodnej krajine sprievodcu, ale túžil potom pozrieť sa do Európy. Jeho sen sa mu nakoniec splnil a usadil sa priamo v srdci starého kontinentu na Slovensku. Tvrdí, že naša krajina mu učarovala.

Pišta je v našej krajine naozaj ojedinelý exemplár, je snáď jediným Taiwančanom, ktorý sa tu živí hudbou. Jeho hity ako "Slovakia. Here I am" alebo "Ešte dve cukety" zasiahli internet už dávnejšie. S príchodom majstrovstiev sveta v hokeji však mladý hudobník usúdil, že je čas na novú pesničku.

A tak kompletne prerobil známu hokejovú hymnu "Nech bože dá". Nášmu národnému športu prepožičal skutočne internacionálnu podobu. Vo videu hrá na gitare priamo na ľade, prejde si centrum Bratislavy, hrad Devín aj Plavecký hrad a to všetko ako správny fanúšik s hokejovým dresom

Domov
Zdieľať
Diskusia