Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2018, 9:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Popri podpore Donalda Trumpa, dissovaní značky Nike a oznamovaní životných projektov stihol Kanye West vydať najbizarnejší track kariéry

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Bolo by zaujímavé vidieť, čo sa práve deje v Yeezusovej hlave.

V prvom rade dúfame, že keď tento článok čítaš, na stránke kanyewest.com sa ešte stále nachádza stopa, kvôli ktorej sme sa tu dnes stretli. Kanyemu aktuálne ide karta a všetci to máme možnosť vidieť na Twitteri. Prostredníctvom neho pred niekoľkými dňami oznámil, že čoskoro vydá ďalší album a tiež projekt v spolupráci s Kid Cudim. Zároveň sme sa dozvedeli, že je producentom Nasovho a Pusha T-ho chystaného sóla.

Mimo hudby sa venuje témam ako dissovanie značky Nike, podpora Donalda Trumpa a zodpovedá otázky na to, čo je láska a nenávisť. Zatiaľ, čo sa snaží vyriešiť všetky problémy na svete, stihol vydať aj prvú skladbu z avizovaného albumu. Dostáva názov Lift Yourself a je najbizarnejšou vecou, aká kedy vo vrcholovom svetovom rape vznikla. 

Yeezus sa inšpiroval skladbou Liberty z roku 1973 a v poslednej tretine sa odviazal viac, než by bolo zdravé. Využil len citoslovcia a v skutočnosti ide o hudobný, resp. rečnícky prvok, ktorý sa nazýva kakofónia - spájanie neľubozvučných a ťažko vysloviteľných slabík. No a nás bude samozrejme zaujímať aj váš názor nielen na novinku, ale na Kanyeho pôsobenie na internete v posledných týždňoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia