Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2018, 12:51
Čas čítania 0:00
Marek R.

Najlepší slovenský futbalista sa taktiež dočkal vlastnej busty. Fanúšikovia však z nej príliš nadšení nie sú

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Reakcie slovenských fanúšikov nie sú zrovna najlepšie. Čo na výtvor vravíš ty?

Už je to rok, čo letisko na Madeire bolo pomenované po Cristianovi Ronaldovi a pri tomto slávnostnom momente bola odhalená aj busta, ktorá si vyslúžila množstvo kritiky a posmeškov. Ako už ale vieš, pri ročnom výročí jej autor Emanuel Santos dostal šancu na reparát a treba povedať, že nový výtvor sa už na Ronalda skutočne podobá a vyzerá skvelo.

Do skupinky futbalistov, ktorým sa ušla takáto pocta, sa však už zaradil aj najlepší slovenský futbalista a hráč talianskeho Neapola, Marek Hamšík. Ani nie dva týždne dozadu si opäť odniesol ocenenie pre najlepšieho slovenského futbalistu roka a teraz mu bola dokonca venovaná busta. 

Mareka Hamšíka v nej spoznáte jednak vďaka jeho typickému účesu, ale rovnako aj vďaka výrazu v tvári, keďže Marek svoje góly oslavuje práve takýmto spôsobom. Reakcie slovenských fanúšikov však nie sú zrovna najlepšie. Čo na výtvor vravíš ty?

Anketa:
Spoznal by si, že ide o bustu Mareka Hamšíka?
Áno
Nie
Áno
39 %
341 Hlasov
Nie
61 %
528 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia