Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2018, 11:52
Čas čítania 0:00
Marek R.

Autor busty Cristiana Ronalda dostal šancu na reparát. Podarilo sa mu odčiniť nepodarok spred roka?

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Minulý rok si z neho robil srandu celý svet. Tentoraz sa však pochlapil.

V rodnom mieste Cristiana Ronalda si uctili jedného z najlepších futbalistov histórie, keď po ňom pomenovali letisko a navyše sa dočkal aj vlastnej busty. Jej autorom bol umelec Emanuel Santos, ktorému sa však jeho výtvor vôbec nepodaril a stal sa terčom mnohých posmeškov. Napriek tomu by ste však pri pohľade na bustu vedeli, že sa jedná o Ronalda, aj keď asi trošku postihnutého.

Neskôr sa Emanuel vrátil na scénu a do parády si zobral Ronaldovho spoluhráča Garetha Balea. Stalo sa tak pred finále Ligy majstrov medzi madridským Realom a Juventusom a aj welšský futbalista sa dočkal svojej vlastnej busty. Bale však mal smolu, keďže Emanuel posunul latku ešte nižšie a výsledkom bolo dielo, ktoré futbalistu z Walesu vlastne ani vôbec nepripomína. 


A keďže už je to rok od slávnostného odhalenia Ronaldovej busty, portál Bleacher Report požiadal Emanuela, aby toto výročie oslávili novou a lepšou bustou. Veď ako sa hovorí, do tretice všetko najlepšie. A treba povedať, že tentoraz si Emanuel dal záležať a Ronaldo skutočne vyzerá ako Ronaldo.

Podľa samotného tvorcu busty sa aj pôvodný výtvor páčil Ronaldovi, no vtedy si na autorovi zgustla obyčajná verejnosť na internete. Tentoraz ale nebude spokojný iba Ronaldo, ale Emanuelovu prácu ocenia aj ostatní, keďže reparát sa mu vydaril.



Domov
Zdieľať
Diskusia