Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2018, 16:28
Čas čítania 0:00
Sona O.

Online obchod ASOS začne svoje modely ukazovať na rôznych typoch postáv

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

ASOS už teraz ponúka oblečenie pre rôzne typy žien, no teraz začne svoje kúsky prezentovať online na modelkách všetkých tvarov a veľkostí.

Nákupy online nemusia vždy splniť očakávania. Modelka na obrázku možno vyzerá v džínsoch s vysokým pásom skvelo, no budeš tak vyzerať aj ty? Online obchod ASOS sa konečne rozhodol túto dilemu vyriešiť!

Svoje modely začne na webovej stránke prezentovať na ženách rôznych veľkostí a tvarov. Väčšinou sa na fotenie využívajú modelky, ktoré majú konfekčnú veľkosť 36 - 38. Hoci sú tieto čísla u dievčat celkom rozšírené, netýkajú sa určite nás všetkých. A tak šaty, ktoré vyzerajú dobre na modelke, môžu vyzerať úplne katastrofálne na tebe.

Fotiť tri ženy v rovnakých šatách by bolo nákladné, a tak sa firma rozhodla využívať rozšírenú realitu (AR), pomocou ktorej sa šaty zobrazia na ženách v rozličných veľkostiach. "Vždy sa snažíme využívať moderné technológie. V tomto prípade experimentujeme s AR, aby sme ukázali naše kúsky v mnohých veľkostiach, tak budú mať zákazníci lepšiu predstavu o tom, ako naše produkty sadnú práve na ich postavu," hovorí spoločnosť.


Odporúčané
11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 27. marca 2024, 11:00



 

 Zatiaľ je produkt dostupný iba na vybraných kúskoch, no firma ho už čoskoro odštartuje na celej webovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia