Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2018, 14:57
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Nestarnúca džínsová bunda alebo romantická biela košeľa. 5 tipov, ako sa obliecť na valentínske rande

MÓDA VALENTÍN
Uložiť Uložené

Nastajluj sa na valentínsku večeru neodolateľne a sexy.

Svätý Valentín je tu. 14. február, deň lásky, v ktorý svoju partnerku vynesieš do nebies a ukážeš jej, čoho si schopný. Darčeky a rezerváciu v reštaurácii, poprípade vínko v chladničke a kuchársku knihu máš už prichystanú, treba už iba zvoliť vhodný romantický outfit. A to by sme neboli my, keby ťa na poslednú chvíľu nezachránime ani pri tejto príležitosti.

Džínsová bunda

Džínsová bunda je nesmrteľný kúsok, ktorý nikdy nezostarne. Bola cool už pred štyridsiatimi rokmi, bola cool v deväťdesiatych, štýlová je i dnes a dovolíme si tvrdiť, že z módy nevyjde ani o ďalšie desaťročie alebo neskôr. Skombinuješ ju s elegantnými nohavicami alebo džínsami v čiernej farbe, hodí sa ako ku teniskám, tak i k poltopánkam či vysokým čižmám, skrátka, je univerzálna. Ideálna bunda na valentínske rande.


Biela košeľa

Niet väčšej klasiky, akou je biela košeľa. Čistý a voňavý kúsok, ktorý ti určite v šatníku nechýba, pôsobí dominantne a neodolateľne. Biele košele sú symbolom dospelého štýlu a z jej nositeľa priam srší sebavedomie a charizma. Práve tieto dve vlastnosti budeš pri valentínskej večeri potrebovať najviac, takže s týmto ikonickým kúskom môžeš staviť na istotu.


Rolák a kabát

Kombinácia roláku a dlhého kabátu je počas prebiehajúcej zimy nesmierne obľúbená. Pôsobí elegantne a pritom nenútene, dokonca je vhodná i pri ležérnejších príležitostiach. Nositeľ okamžite nadobudne dojem, že vie, čo robí a v čom vyzerá dobre, je pánom situácie a nenecháva nič na náhodu. Buď sebavedomý a neodolateľný obzvlášť počas valentínskeho večera a ver tomu, že sa priateľke určite zapáčiš.


Tričko a sako

Podobne ako kabát, ani sako nemusí byť stopercentne elegantnou záležitosťou. Zapôsob kontrastom s tričkom a ozvláštni tak jeho obvyklú auru. S jednofarebným tričkom dokonale nahradíš zaužívanú košeľu a outfit doplníš ako nohavicami s pukmi tak i džínsami. Vhodné sú ale tiež pásiky alebo decentná potlač. Všetko je to na tvojej fantázii. Nesnaž sa byť ale nasilu iný. V jednoduchosti je krása.


Pásiky

Pásiky sú cool podobne ako štvorčeky, ktoré sú aktuálne obrovským trendom. Môžeš zvoliť tričko, sveter, košeľu a dokonca i nohavice, vybrať si medzi užšími či širokými prúžkami smerujúcimi buď vodorovne alebo vertikálne. Je to iba na tebe. Sú skvelým doplnkom v akejkoľvek podobe.

Nestarnúca džínsová bunda alebo romantická biela košeľa. 5 tipov, ako sa obliecť na valentínske rande
Zdroj: H&M

Dúfame, že sme ťa nasmerovali správnou cestou a večer bude patriť iba tebe. Držíme palce.

Domov
Zdieľať
Diskusia