Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2018, 9:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Malá skautka predáva tisíce sušienok pred predajňou marihuany. Zákazníci dobre vedia, čo ich čaká, a tak dievčatku robia parádny biznis

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Kreatívna skautka prišla na perfektný zlepšovák.

Ľudia užívajúci marihuanu po jej sfajčení často zažívajú pocity neprekonateľného hladu, a tak sa po čase vždy dopredu uistia o tom, že majú k dispozícii dostatok jedla. Nezáleží pritom na tom, či ide o sladké alebo slané pochutiny, marihuanová žravka si nevyberá a človek dokáže za pár desiatok minút skonzumovať ohromné množstvo jedla. Samozrejme, v takej chvíli padnú vhod aj sladkosti a v Spojených štátoch amerických si to uvedomilo malé dievčatko zo skautskej organizácie.

Nemenovaná slečna mala pri sebe aj rodiča a neporušovala žiadne pravidlá predaja, pretože nestála na jednom mieste a nepredávala svoje sušienky, ale pravidelne sa pohybovala po celej ulici, takže išlo aj podľa samotnej skautskej organizácie o šedú zónu, v ktorej niet ako zasiahnuť, pretože podobný predaj nie je proti pravidlám.

Zákazníci marihuanovej predajne boli z nápadu malej skautky nadšení, pretože sa jej podarilo za šesť hodín predať cez 300 škatúľ sušienok, vďaka čomu získala cez 1500 dolárov, čo je tržba, o akej sa väčšine predávajúcich skautiek môže len snívať. Samotná predajňa pridala fotografiu malej slečny aj na svoj Instagram a v nasledujúcich dňoch prišli pred marihuanový obchod viaceré skautky so snahou okopírovať kreatívnu predajnú taktiku, z čoho aj tak najviac profitovali zákazníci.

Domov
Zdieľať
Diskusia