Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2018, 16:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Holandský učiteľ matematiky roztápa srdcia svojich študentiek. Obľubuje obleky a svojej kariére je naplno odovzdaný

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Robert je sympatický učiteľ matematiky.

Aj učiteľské zbory na mnohých slovenských školách občas pripomínajú módny priemysel, pretože mladí muži aj ženy s túžbou odovzdať svoje vedomosti ďalšej generácii vedia byť mimoriadne atraktívni. Dlho by ti o tom vedeli rozprávať najmä študentky z jednej holandskej školy, kde vyučuje Robert Ligtvoet.

Robert je učiteľ matematiky, takže neučí práve predmet, ktorý by si všetci študenti okamžite zamilovali, ale predsa len sa dá aj matematika prežiť lepšie, ak pri tabuli stojí 28-ročný sympatický chlapík oblečený v obleku. Holandský učiteľ miluje obleky natoľko, že si ich oblieka aj pri adrenalínových športoch či výletoch po našej planéte, ale zároveň si dáva pozor aj na svoju postavu a udržiava sa vo forme prostredníctvom rôznych športov.

Nevedno síce, do akej miery vie byť Robert kvalitným učiteľom, ale študenti by sa naňho pravdepodobne začali veľmi rýchlo sťažovať, ak by im učivo nedokázal vysvetliť na dostatočnej úrovni. Ktovie, či sa podobný učiteľ alebo učiteľka vyskytuje aj na Slovensku.

Domov
Zdieľať
Diskusia