Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2018, 0:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vodiči nechápali, čo sa deje, keď nad Michiganom padal meteorit. Po dopade na Zem spôsobil aj zemetrasenie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Americký štát Michigan zažil neopakovateľné vesmírne divadlo.

Človek si v jednej chvíli pokojne jazdí po diaľnici, všetko navôkol je tmavé a odrazu sa obloha pred ním rozžiari a z výšky začne rýchlo padať predmet ako vystrihnutý z apokalyptických filmov. Obyvatelia amerického štátu Michigan a priľahlých oblastí nevedeli, čo sa deje, keď pred pár dňami oblohu rozžiaril neznámy predmet a potom sa dokonca začali triasť ich príbytky.

Našťastie nešlo o zničujúci začiatok apokalypsy, ale nad oblasťou skutočne preletel meteoroid a pravdepodobne aj dopadol na zemský povrch, čo by z neho spravilo meteorit. Miestne zložky však neboli schopné dopad telesa potvrdiť, pričom krátko po zjavení predmetu na oblohe zaznamenali prístroje aj mierne zemetrasenie so silou 2 stupňa na Richterovej stupnici.

Ľudia hneď začali volať na políciu, aby sa presvedčili o tom, že netreba panikáriť a miestne úrady potom obyvateľov ubezpečili aj pomocou textových správ, že nad ich hlavami len preletela ohnivá guľa, ktorá nespôsobila žiadne nahlásené škody. Vďaka dobre umiestneným kamerám sa tak internet aspoň mohol pokochať úžasnou svetelnou šou trvajúcou síce iba zopár sekúnd, ale o to pôsobivejšou.  

Domov
Zdieľať
Diskusia