Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2018, 20:31
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Rytmus v Nike Mag za vyše 5-tisíc eur či elegantná Dominika Cibulková. Čo mali oblečené známe osobnosti v posledných týždňoch?

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Nový život, nové začátky, nové ženy, nové autá, príbehy do dekád.

Móda je už od nepamäti pevnou súčasťou šoubiznisu a to nielen na zahraničnom poli, ale taktiež u nás doma na Slovensku, respektíve v Českej republike. Každý, kto sa pohybuje v nazvime to "vyšších" spoločenských kruhoch, rád vyzerá dobre, keďže do istej miery si tým robí reklamu a môže mu to zaručiť rôzne ďalšie pracovné príležitosti. 

Nielen raperi, modelky či speváčky však majú módu v obľube a pozorne sledujú dianie okolo nej, ale aj takí športovci si vo voľnom čase radi doprajú trendové či nadčasové kúsky. Svoje o tom vie napríklad Dominika Cibulková, ktorá aj vďaka osobnému stylistovi Andrejovi Kusalíkovi vyzerá vždy fantasticky a vskutku štýlovo. V dnešnom článku avšak nebudú chýbať ani mená ako Rytmus, EGO, NIK TENDO, Monika Bagárová, Michaela Kocianová či Magdaléna Šebestová. Poďme sa na ne pozrieť. 


Hneď na úvod tu máme spomínaného piešťanského krocana, ktorý zo svojho botníka tentokrát vytiahol exkluzívne Nike Mag v hodnote pohybujúcej sa okolo sumy 5-tisíc eur.

 

A post shared by @rytmusking on

Česká speváčka Monika Bagárová si nesmierne obľúbila kúsky spod rúk Michaela Kováčika, ktorého práca je charakteristická čistými líniami aj farbami.

 

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika) on

MISS Slovenskej republiky za rok 2009, Barbora Franeková má jeden z najlepších módnych vkusov v našich dvoch milovaných republikách, o čom svedčí aj jej outfit nižšie. Hlava magazínu TOP Fashion si na otvorenie PRIVEÉ - beauty & fashion lounge obliekla kúsok od La Formela a vyzerala božsky.

EGO si aktuálne ide skôr vysokú módu, a tak ho často môžeme vídať v kúskoch od Gucci, Louis Vuitton či Versace ako na snímke nižšie počas návštevy bratislavskej predajne Footshopu.

 

A post shared by Michal Straka (@egoemo) on

Českej rapovej scéne vládne aj label Milion+, v ktorom okrem Yzomandiasa či Jicksona nájdeme taktiež talentovaného interpreta menom NIK TENDO. Práve ten nedávno spojil svoju kreativitu s My Dear Clothing a vznikla podarená mini-kolekcia.

 

A post shared by NIK TENDO (@goldcigo) on

 

A post shared by NIK TENDO (@goldcigo) on

 

A post shared by NIK TENDO (@goldcigo) on

Výber outfitov známych tvári z našich končín, v ktorom by chýbala Michaela Kocianová? Pre nás nepredstaviteľné. V NYC bolo pred vianočnými sviatkami pomerne teplo, a tak si slovenská topmodelka mohla dovoliť obliecť len krátky top, voľné nohavice a bežecké tenisky.

Nekorunovaný kráľ medzi českými moderátormi Leoš Mareš si na móde ulietava už pomerne dlhý čas a častokrát je súčasťou aj rôznych tuzemských magazínov. Naposledy sa zahral na Jimiho Hendrixa v prílohe HN s názvom Proč Ne?!, kde mal oblečenú napríklad bundu Fendi.

 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

Tereza Haščáková a.k.a. TTAPPLE v bunde Moncler, čiapke Givenchy, nohaviciach Stussy a mikine vlastného merchu.

 

A post shared by Mr. Rager (@ttapple) on

 Magdaléna Šebestová má štýl v malíčku a výhľad z dubajskej budovy Burj Khalifa si užívala len v nadrozmernom tope Kenzo. Partnerka dnes už bývalého futbalového reprezentanta Jána Ďuricu vďaka svojej štíhlej postave vyzerá vždy úžasne.

 

A post shared by Magdalena Sebestova (@meggieseb) on

Dominika Cibulková vstúpila do aktuálnej sezóny v austrálskom Sydney víťazne a veríme, že si nastolený trend udrží počas celého roka. Koncom toho minulého si dala od tenisu krátku pauzu a okrem iného stihla taktiež fotenie pre magazín TOP Fashion, ktorého podpisovanie strávila v outfite Balenciaga.

"My sme rap a móda,
Zrazu je rap v móde,
Som tu doteraz trend s mojou crew a to nepopreš
LV vzor na mojom opasku
LV vzor na mojej taške
Sme level up"

 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme!

Anketa:
Ktorá zo známych osobností vyššie vás svojím outfitom zaujala najviac?
Rytmus
Monika Bagárová
Barbora Franeková
EGO
NIK TENDO
Michaela Kocianová
Leoš Mareš
Tereza Haščáková
Magdaléna Šebestová
Dominika Cibulková
HAHA Crew
Rytmus
17 %
296 Hlasov
Monika Bagárová
9 %
158 Hlasov
Barbora Franeková
2 %
35 Hlasov
EGO
33 %
582 Hlasov
NIK TENDO
3 %
46 Hlasov
Michaela Kocianová
4 %
79 Hlasov
Leoš Mareš
6 %
114 Hlasov
Tereza Haščáková
3 %
53 Hlasov
Magdaléna Šebestová
3 %
45 Hlasov
Dominika Cibulková
7 %
131 Hlasov
HAHA Crew
13 %
236 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia