Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018, 19:14
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Fedorovi závidí prácu mnoho mužov. Odvážne ženy fotí pre obrovské značky aj po tom, čo si obaja doprajú pár pohárikov

REFRESHER
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Moskovský fotograf si do svojich záberov pozýva naozaj príťažlivé ženy.

Často môžeme na plagátoch, banneroch, bilbordoch či napríklad aj v televízii vidieť polonahú ženu vedľa nejakého produktu. Ženská krása a telo sa v reklame účinne používajú už poriadne dlhú dobu a samozrejme, niekto musí všetky tie zábery aj fotiť.

Jedným z týchto ľudí je napríklad fotograf Fedor Shmidt, ktorý si zo všetkého robí zábavu aj jeho sloganom: "Ak chceš niečo predať, daj k tomu nahú ženu." Svoje zamestnanie a zručnosti však berie vážne, čo dokazuje aj množstvo spoluprác so značkami ako Lexus, Jaguar, Sony či Maxim.

Fedor Shmidt tak rozhodne nie je neznáme meno a treba uznať, že si pre svoje účely na spoluprácu pozýva naozaj príťažlivé dámy. Tie mu tiež pomáhajú dosiahnuť aj popularitu na Instagrame, čo ocenilo už vyše pol milióna followerov.

Fedor už na Instagrame priznal, že sa popri fotografovaní jednej z dám aj spoločne opili. To mu možno pomáha ešte viac podnietiť kreativitu, pretože práve na nej si Fedor zakladá. Odfotiť ženu totiž dokáže každý, no premeniť záber na umenie už je o niečo ťažší oriešok.

Domov
Zdieľať
Diskusia