Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2017, 9:33
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Prvá bitcoinová lotéria má v hre milióny eur. Šťastný výherca si odnesie 1000 kúskov vzácnej kryptomeny

ZAUJÍMAVOSTI BITCOIN KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Stať sa milionárom môžeš vďaka čistému šťastiu.

Cena Bitcoinu je v posledných dňoch mimoriadne kolísavá a v čase písania článku môžeš jeden dostať za približne 12 000 €. V realite teda ide o obrovskú investíciu, ktorá sa skončí obrovským úspechom alebo poriadnou tragédiou. Na Bitcoine sa však dá zarábať aj inými spôsobmi, než ho len nakúpiť a s prepletenými prstami následne čakať za počítačom.

Írske oddelenie známej lotériovej spoločnosti Lottoland sa totiž rozhodlo do svojej série lotérií zapojiť práve aj Bitcoin. Pointa je jednoduchá a je podobná aj tým slovenským lotériovým súťažiam. Zo 49 rôznych čísel si vyberieš 6 podľa seba a pokiaľ trafíš všetky, staneš sa majiteľom tisícky Bitcoinov, teda momentálne vyše 12,1 milióna eur. Obrovskú hromadu internetovej kryptomeny by však nemohol využiť každý, a tak môžu výhercovia žiadať aj eurá, všetko podľa aktuálneho kurzu.

Prvá bitcoinová lotéria má v hre milióny eur. Šťastný výherca si odnesie 1000 kúskov vzácnej kryptomeny
Zdroj: lottoland

Samozrejme, nič nie je zadarmo, a tak stojí vstup do írskej bitcoinovej lotérie 18 eur a lokalizovaná je aj v Spojenom kráľovstve. Losuje sa každý deň okrem nedele, všetky výsledky sú dostupné aj online, a tak ak si myslíš, že práve ty máš to povestné írske šťastie, možno je bitcoinová lotéria niečo pre teba. Šanca na výhru sa však blíži k jednej v šestnástich miliónoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia