Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2017, 18:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž kolegom na vianočnej párty naservíroval tortu naplnenú amfetamínom. Zdrogovaných ľudí museli hospitalizovať

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Vianočný večierok, na ktorý určite nikto tak skoro nezabudne.

Na Novom Zélande očividne povýšili vianočné večierky na lepšiu úroveň, pretože policajti pri Aucklande museli nedávno riešiť zvláštny prípad. Rodney, 58-ročný nenápadný muž, si pre svojich kolegov na vianočnej párty pripravil špeciálnu tortu, do ktorej nezabudol okrem chutnej plnky pridať aj trošku amfetamínu, a tak spôsobil rovno 10 svojim kolegom hospitalizáciu. Do kancelárie v Glenfielde museli prísť záchranári, ktorí veľmi rýchlo zistili, že spoločným pôvodcom nepríjemností je zrejme torta, ktorú každý z 10 pracovníkov zjedol, a tak sa o nej dozvedeli aj policajti.

Krátke vyšetrovanie odhalilo nielen to, že muž skutočne ozvláštnil vianočnú tortu látkou, ktorá je pravdepodobne amfetamín, ale po prehliadke jeho domu našli policajti aj množstvo marihuany či zbrane, na ktoré samozrejme nemal žiadne povolenie. Rodney teraz musí čeliť viacerým obvineniam a už 18. januára sa postaví aj pred miestny súd, pričom zrejme nevyviazne len s podmienečným trestom. Našťastie, už 8 z 10 kolegov bolo z nemocnice prepustených po tom, čo látka prestala účinkovať a ich organizmus sa vrátil do bežného fungovania, ale na tohtoročný vianočný večierok určite tak skoro nezabudnú.


Domov
Zdieľať
Diskusia