Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2017, 9:52
Čas čítania 0:00
Radka T.

Delí ich 14-tisíc kilometrov. Aby sa mohli pobozkať, stretávajú sa na tých najkrajších miestach po celom svete

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Ostatné páry chcú inšpirovať, aby sa nebáli cestovať, najlepšie s milovanou osobou.

Mnohé páry nezvládajú vzťah na diaľku ani v prípade, že pochádzajú zo susedných krajín či miest na opačných koncoch jedného a toho istého štátu. No Roba a Joli donedávna delilo takmer 14-tisíc kilometrov a napriek tomu sú ukážkou, ako skvele to môže fungovať. Okrem toho si na svojom vzťahu založili aj instagramovú popularitu. Stretávajú sa totiž na tých najkrajších miestach na svete, kde pózujú v tej istej zamilovanej póze.

Rob pochádza z malého mesta v americkom štáte Pensylvánia, zatiaľ čo Joli je Filipínka. A keďže obidvaja milujú cestovanie, prvýkrát sa stretli práve na Filipinách. Bola z toho láska ako hrom, no Rob sa musel po vydarenej dovolenke vrátiť domov. Dvojica to však spolu nevzdala a ďalšie rande si dohodla na polceste. Odvtedy sa Rob a Joli stretávajú na rôznych miestach po celom svete. Celé to dokumentujú nielen na svojom blogu Dipkiss, ale aj na instragramovom profile s rovnomenným názvom.

„Veľká časť nášho vzťahu bola na diaľku. Každých pár mesiacov sme sa museli stretnúť na polceste v rôznych štátoch a krajinách, aby sme sa mohli pobozkať a objať. Zhromažďovanie záberov z toho sa stalo jedným zo spôsobov, ako sa vyrovnať s touto situáciou,“ opisujú na svojom blogu. V rámci neho má Joli na starosti jeho správu a písanie a Rob sa venuje skôr fotografii. 

Cieľom toho celého je však nielen to, že sa chcú svojou láskou pochváliť s celým svetom, ale aj inšpirovať ostatných, aby sa nebáli cestovať, najlepšie s milovanou osobou. „Vieme, že nie je jednoduché cestovať, ale prostredníctvom tohto blogu vám pomôžeme preskúmať svet, v ktorom žijeme, jedinečným, praktickým a romantickým spôsobom,“ sľubuje zaľúbená dvojica. To, že sa jej to darí na výbornú, dokazuje aj zájem fanúšikov na Instagrame. 

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

Párik sa napokon usadil v Marylande, no naďalej sa spoločne vydáva na cesty. Jeho odkazom pre ostatných ľudí je, aby sa nebáli nasledovať svoje srdce a krásny príbeh lásky, ktorý skončil svadbou.

Delí ich 14-tisíc kilometrov. Aby sa mohli pobozkať, stretávajú sa na tých najkrajších miestach po celom svete

Domov
Zdieľať
Diskusia