Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci s motivačným diárom DOLLER.
28. novembra 2017, 9:40
Čas čítania 2:36
Matúš Majer

Ak ti chýba motivácia či chuť do života, skús motivačný diár. Vleje do teba inšpiráciu, naučí ťa plánovať a tvoj svet otočí naruby

ZAUJÍMAVOSTI DUŠEVNÉ ZDRAVIE MOTIVÁCIA PSYCHOPATIA
Uložiť Uložené

Jedinečné motivačné diáre dokážu otočiť tvoj život o stoosemdesiat stupňov.

Máš pocit, že je v tvojom živote akési prázdno, ktoré chceš mať zaplnené niečím produktívnym, unikátnym a užitočným, no jednoducho nevieš, ako na to alebo sa nevieš rozhýbať? Pravdepodobne je to preto, že si jednoducho nedokážeš dostatočne dobre vizualizovať ten neprekonateľný a nezastaviteľný pôžitok po získaní niečoho, po čom už dlho túžiš. Plniť si sny túži každý a ako raz povedal Walt Disney: "Ak o tom dokážeš sniť, dokážeš to aj spraviť.No aj napriek tomu však všetko odkladáš na neurčito a dúfaš, že sa tvoje sny splnia akýmsi zázrakom. V skutočnosti však len potrebuješ mať to, čo naozaj chceš, len stále na očiach.

Studnica inšpirácie i motivácie

K tomu ti dopomôže napríklad motivačný diár. Nenechaj sa však zmiasť slovom diár, v motivačnom diári DOLLER nenájdeš žiadne otravné riadkovanie s meninami, hodinami, perforovanými okrajmi či meninami v siedmich rôznych krajinách. Len to, čo zaujíma teba. Každý diár si vyžaduje poriadnu dávku údržby, neustále niečo zapisovať, škrtať, hľadať, mazať či odtrhávať. Možno však konečne prišiel čas, aby sme sa z tohto otroctva diárom vymanili a konečne získali diár, ktorý sa pre zmenu prispôsobí nám.

Odporúčané
Týždeň som skúšala v spánku podprahové (subliminal) správy, ktoré mi mali zlepšiť život. Dostala som chrípku Týždeň som skúšala v spánku podprahové (subliminal) správy, ktoré mi mali zlepšiť život. Dostala som chrípku 10. apríla 2024, 12:30

Motivačný diár DOLLER sa stane presne tým, čo po ňom chceš. Pretože jeho obsah záleží len na tebe. Samozrejme, môžeš ho využívať ako úplne obyčajný diár s poznačenými dôležitými stretnutiami, obedmi či narodeninami. Pokojne si doň zapíš podstatné telefónne čísla alebo sumy, no svojej fantázii môžeš uzdu popustiť aj o niečo viac.

 

List.Opad! #fanstagram @luciegaz_27 #DOLLER #zijsvesny

Príspevok, ktorý zdieľa DOLLER (@doller.cz),

Čo chceš zažiť? Čo si chceš kúpiť? Kam chceš cestovať? Čo sa chceš naučiť? Kreatívnou formou zaznač čokoľvek, čo figuruje v tvojich jedinečných víziách a už nikdy ti tvoj vytúžený cieľ nezmizne z očí. Nával motivácie, prítoky inšpirácie z predchádzajúcich poznámok či pocit hrdosti z dosiahnutých úspechov sa stanú tvojím každodenným palivom, vďaka čomu svoje výsledky posunieš na úplne iný level.

Už nikdy sa necíť viazaný

Nepochybujeme o tom, že v nejakej zapadnutej zásuvke u teba doma skrývaš tony nepotrebných diárov, denníkov a kalendárov, ktoré rozdáva každá druhá firma ako reklamný produkt. Nikto ich však nikdy nepoužil a dôvod je jednoduchý. Takéto diáre presne požadujú, čo do nich treba napísať, pričom nemáš žiadnu slobodu. Jasné, vždy sa môžeš vzbúriť a skrz celú stranu načrtnúť povzbudivý obrázok, no potom sa budeš akurát tak cítiť zle, pretože dokonalá linajková organizovanosť inak zúfalo zbytočného diáru bola práve narušená.

 

Príspevok, ktorý zdieľa DOLLER (@doller.cz),

Motivačný diár DOLLER má čistý design, ktorý ťa nikdy nebude rušiť žiadnymi zbytočnými a otravnými linkami. Miesto toho naplno ustúpi tvojej kreativite, ktorú budeš môcť naplno prejaviť. Nemá dokonca ani predvyplnené dáta, takže môžeš začať kedykoľvek a celý rok mať pred sebou.

Odporúčané
Šikana vo vzťahu alebo Kanye West po slovensky: Partner mi zakazoval nosiť piercingy a tepláky, povolené som mala iba legíny Šikana vo vzťahu alebo Kanye West po slovensky: Partner mi zakazoval nosiť piercingy a tepláky, povolené som mala iba legíny 31. marca 2024, 12:30

DOLLER tak necháva celú réžiu samotného diáru a jeho motivačných prvkov v tvojich rukách, no šikovnými nápismi a postrčeniami ťa došťuchá presne k tomu, čo práve potrebuješ. Nezabudni pritom prejaviť svoju kreativitu. Svoje poznámky si môžeš jednoducho naškrabať obyčajným modrým perom, no obmena štýlov písma, farieb či občasné kresby spravia z tvojho DOLLERu doslova raj pre kreatívcov.

Dokonalý vianočný darček

Ak by sme sa ťa spýtali, koľko už máš pripravených vianočných darčekov, už vopred je nám tvoja odpoveď absolútne jasná a pritom, DOLLER sa zdá byť ako úžasným riešením na problémy väčšiny ľudí. Málo času a obrovská vyťaženosť? Príliš veľa voľného času a žiadna náplň? Nudný život a žiadna chuť pokračovať ďalej? Všetky tieto problémy sú len v hlave a práve vyjadrenie myšlienok je presne to, čo každý z nás potrebuje. A práve s tým ti DOLLER pomôže.


Vybrať si môžeš z čiernej alebo bledoružovej obálky a k dispozícii je i slovenský jazyk (tiež český, anglický a nemecký). DOLLER disponuje papierom s hmotnosťou 90g/m² a s rozmermi 21 na 13,5 centimetra, ktorý je zabalený v pohodlnej a jemnej vege koženke. Všetky motivačné diáre sú vyrábané priamo za hranicami, v Českej republike. Je nám viac než jasné, že si práve môžeš vyškrtnúť aspoň jednu osobu zo zoznamu ľudí, ktorým treba vymyslieť vianočné darčeky, a tak ti rovno ušetríme niekoľko sekúnd googlenia a pošleme ťa priamo na oficiálnu stránku či Instagram.

 

Príspevok, ktorý zdieľa DOLLER (@doller.cz),

Domov
Zdieľať
Diskusia