Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2017, 17:58
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Privítajte rodinku Websterovcov, prvý animovaný seriál na Slovensku, za ktorého vytvorením stojí 3D technológia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prostredníctvom nového seriálu sa pozrieme do dobrodružného života pavúkov.

Autorkou celého námetu je producentka a režisérka Katarína Kerekesová, ktorej nápad na vytvorenie pavúčej rodinky vyplýva z jej detstva, kedy si s nimi zažila mnohé “boje“. Hlavnou postavou príbehu má byť vždy dobre naladená, šesťročná Lili. Ďalej však vo Websterovcoch uvidíme aj Lilinho brata Huga, sklerotickú babičku, dedka vynálezcu, no taktiež dvojicu Liliných a Hugových rodičov. Táto pavúčia rodinka žije vo výťahovej šachte, odkiaľ sa vydáva na rôzne dobrodružstvá.

Ich príbehy si spolu s vašimi deťmi budete môcť pozrieť už na tohtoročné Vianoce. Na tomto rozprávkovom seriáli pracoval kreatívny kolektív, ktorý okrem Kerekesovej tvorí aj Zuzana Križková, Juraj Raýman, Zuzana Dzurindová, Peter Nagy či dramaturgička Anna Vášová. Malo by nás čakať rovných 13 epizód, ktorých dĺžka sa odhaduje zhruba na 11 minút.

Domov
Zdieľať
Diskusia