Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2017, 2:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Najokúzľujúcejší muzikál tohto roka sa volá Greatest Showman a duše nám v ňom roztancujú Hugh Jackman so Zacom Efronom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Niekoľko nových plagátov láka na decembrovú premiéru skvelo vyzerajúceho muzikálu.

Kvalitný muzikál s úžasnými hercami každý december? To by sme si priali. Po minuloročnom La La Lande štafetu preberie v období Vianoc The Greatest Showman (odpadlo "on Earth") v hlavných rolách s Hughom Jackmanom a Zacom Efronom. Životopisný muzikál rozpovie príbeh amerického obchodníka P. T. Barnumom, ktorý prišiel o svoju prácu. Avšak, počas hry s deťmi dostane skvelý nápad, ktorý nakoniec aj zrealizuje. Z ničoho stvorí prekrásnu a revolučnú myšlienku, a tak sa z neho stane zakladateľ najväčšieho pojazdného cirkusu v USA. Herecké zastúpenie snímky je výborné a vizuálna časť prekrásna, aspoň pokiaľ vyčítame z traileru. Ak tieto faktory doplní aj grandiózna hudba, tak snáď uvidíme ďalší excelentný muzikál. 

Režisérom snímky je Michael Gracey, pre ktorého pôjde o režijný debut. O scenár sa postarali Michael Arndt (Toy Story 3, Star Wars: The Force Awakens), Jenny Bicks (Rio 2, Sex and the City) a Bill Condon (Dreamgirls, Beauty and the Beast)Okrem Jackmana a Efrona uvidíme vo filme aj ďalších hercov, ako Michelle Williams, Rebeccu Ferguson či Zendayu. Premiéra novinky je naplánovaná na 25. decembra (prosinec) 2017. Nižšie sa môžete pozrieť na nové plagáty, takže druhý trailer je za rohom.

Domov
Zdieľať
Diskusia