Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2017, 9:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

X-Men ako psychologický horor? New Mutants prekvapujú mrazivým debutovým trailerom očakávanej komiksovky s nadanými hercami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Žánrová rozmanitosť svetu X-Men rozhodne svedčí, čo nám dokazujú aj úplne prvé zábery zo snímky X-Men: New Mutants.

Natáčanie tínedžerskej komiksovky s názvom X-Men: New Mutants síce skončilo iba začiatkom septembra, my si však môžeme úplne prvý trailer vychutnať už dnes. Žiadny krátky teaser či promo, ale rovno plnohodnotný, viac než dvojminútový trailer. A hoci sa jeho zverejnenie môže zdať naozaj priskoro, v štúdiu 20th Century Fox si určite veľmi dobre uvedomujú, že tento X-Men spin-off nemá v širšom diváckom povedomí takú silu, ako napríklad Deadpool alebo Logan. Aj to mohlo prispieť k skutočnosti, že sa štúdio posnaží snímku spropagovať čo najviac. Rozhodne ale nemáme nič proti. Vychutnajte si ukážku.

Samotný príbeh by mal podľa dávnejších informácií adaptovať komiksovú sériu zo začiatku osemdesiatych rokov minulého storočia a v jeho centre uvidíme skupinu mladých mutantov, ktorí objavili svoje schopnosti, zatiaľ čo sú uväznení v tajnom zariadení. To bude navyše plniť aj funkciu akéhosi strašidelného domu, čím sa projekt New Mutants odlíši od ostatných X-Men filmov. Čakajú nás totiž prvky hororového žánru. V súvislosti so záporákom sa hovorí o Demon Bearovi, ktorý ovláda teleportáciu a dokáže sa živiť negatívnymi emóciami. Potvrdený bol však Warlock so schopnosťou meniť svoju veľkosť a tvar. Bude vytvorený pomocou CGI.

Za réžiou stojí talentovaný Josh Boone (Stuck in Love, The Fault in Our Stars), o scenár sa postaral Scott Neustadter spoločne s Michaelom H. Weberom (obaja The Spectacular Now, 500 Days of Summer) a z pozície producenta dohliada na celý projekt Simon Kinberg (stál pri väčšine snímok zo sveta X-Men). Zahrá si napríklad Blu Hunt, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga či Alice Braga. Premiéra snímky je naplánovaná na 12. apríla (dubna) 2018 a ak sa o nej chcete dozvedieť ešte viac, vstúpte do tohto vlákna. Čo hovoríte na debutovú ukážku? Myslíte si, že dostaneme ďalší skvelý film o mutantoch?

Domov
Zdieľať
Diskusia