Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2012, 12:08
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Vyhraj cestu do Ríma na VIP koncert Placebo

REFRESHER
Uložiť Uložené

Presne 25. júna v Ríme prebehne VIP koncert skupiny Placebo, s názvom A-ROCK pod záštitou automobilovej značky Mercedes-Benz. Prečo VIP koncert? Podujatie spojené s prezentáciou vozidla od Mercedesu novej triedy A a bude iba pre 1000 štastlivcov z celého

Presne 25. júna sa v Ríme koná exkluzívny koncert skupiny Placebo s názvom A ROCK pod záštitou značky Mercedes-Benz. Prečo exkluzívny? Podujatie A ROCK je spojené s prezentáciou nového dizajnového Mercedesu triedy A. Zúčastniť sa ho môže len pár stoviek šťastlivcov z celej Európy. Dobrou správou je, že ho máš na dosah aj ty, a to úplne zadarmo! Stačí, ak sa jednoducho zaregistruješ na tejto stránke a hneď si v žrebovaní o účasť na tejto rockovej párty.

V hre sú tri vstupenky pre dve osoby na exkluzívny koncert, to však nie je všetko. Súčasťou výhry je aj letenka do Ríma vrátane ubytovania. Nezabudni si fotoaparát, pretože v programe nechýba ani prehliadka talianskeho hlavného mesta.

Uži si perfektnú párty s Placebom a Mercedesom! Klikni na odkaz pre registráciu do súťaže - http://www.mercedes-benz.sk/arock . Žrebovanie výhercov prebehne 16. júna. Ak ťa vyžrebujeme, dozvieš sa to.

V skratke: VIP koncert Placebo, Rím, all Inclusive cesta a ubytovanie, pekné autá, skvelá zábava. Ideš?

Vyhraj cestu do Ríma na VIP koncert Placebo
Domov
Zdieľať
Diskusia