Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 14:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zabíjanie náckov nikdy nebolo zábavnejšie. Nový Wolfenstein odohrávajúci sa v USA pod vládou Hitlera to dokazuje v úžasnom traileri

TECH
Uložiť Uložené

Sex, humor, akcia, mechanické ozruty a nekonečný príval zbraní. Nový Wolfenstein vyzerá úžasne.

B. J. Blazkowicz je späť! Koniec The New Order dokázal prežiť a chystá sa započať odboj v USA, ktoré nacisti úplne ovládli a presadzujú tam svoje kultúru. Najznámejší zabijak náckov nebude mať pokoj, kým ich všetkych nezahubí. O to sa po novom pokúsi v USA, kde je zasadený druhý diel. Na svoje si tak prídu i fanúšikovia seriálu Man in High Castle, no hlavne uvidíme, ako by asi mohli vyzerať Spojené štáty americké a ich kultúra počas 60. rokov v prípade, že by Hitler vojnu vyhral. Malá nápoveda: Nebolo by to nič príjemné. Nižšie sa môžete pozrieť na čerstvé gameplay video  plné množstva akcie, úžasných, až mrazivých záberov, no a zabudnúť nemôžeme ani na humor. Wolfenstein: The New Colossus vychádza 17. októbra, v rovnaký deň ako Assassins Creed Origins, no všetci dobre vieme, že nakopávanie nacistických zadkov má prednosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia