Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2017 o 21:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zánik starej Valyrie, vznik pevnosti Dragonstone a počiatky Targaryenov na kontinente Westeros. To všetko prináša perfektne spracované video

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Siedma séria Game of Thrones prostredníctvom Blu-ray a DVD edície predstaví rôzne pozoruhodné materiály.

Cez sériu našich článkov sme sa do dnešných dní pozreli na viacero pozoruhodných príbehov zo sveta Game of Thrones. Tvorcovia, rovnako ako všetci verní fanúšikovia seriálu, dobre vedia, že čakanie na finálnu sériu bude ešte poriadne zdĺhavé, a tak sa aj prostredníctvom tohto vynikajúceho videa snažia naše muky skrátiť. Ide o 4-minútovú ukážku zo 45-minútovej sekcie s názvom "Conquest and Rebellion", ktorá sa bude nachádzať na Blu-ray/DVD bonusovej edícii k siedmej sérii Game of Thrones. V tejto krátkej, ale mimoriadne pútavej ukážke, sa pozrieme na skazu starej Valyrie, následný presun rodu Targaryenov na opustený ostrov, kde postavili všetkým dobre známu pevnosť Dragonstone a taktiež vo videu uvidíme aj krátky náhľad na 7 veľkých rodov, ktoré v daných časoch vládli siedmym kráľovstvám. Čo poviete, môže byť?

Domov
Zdieľať
Diskusia