Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2017, 0:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Majitelia do korytnačky vyvŕtali dieru a priviazali ju o strom, aby im cez dovolenku neušla. Zviera si vytrpelo obrovské bolesti

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Najhoršie možné riešenie toho, ako sa postarať o zviera počas dovolenky.

Odchod na dovolenku vedia skomplikovať domáce zvieratá, o ktoré sa treba v neprítomnosti postarať. Existuje viacero riešení, ako svojho miláčika nechať v dobrých rukách, ale spôsobiť mu obrovskú bolesť a potom ho priviazať na niekoľko dní o strom, to medzi vybrané možnosti nepatrí. Dvaja manželia na prechádzke po nemeckom meste Dortmund len začudovane zastali pri jednej zo záhrad, keď na zemi zazreli korytnačku ležiacu na svojom pancieri priamo na slnku.

Po bližšom pohľade dokonca zistili, že korytnačke majitelia vyvŕtali dieru do panciera, aby cez ňu mohli pretiahnuť lano a priviazať úbohého živočícha o strom, aby im cez dovolenku niekam neutiekol. Manželia našťastie zavolali hasičov, ktorí prišli korytnačku aj s lanom vyslobodiť a na miesto dorazili aj pracovníci organizácie pre týrané zvieratá. Jej zamestnanci okamžite skonštatovali, že korytnačka musela prežívať agóniu, keď do nej vŕtali, a celý prípad sa záchranou živočícha neskončil, pretože sa o majiteľov zvieraťa budú zaujímať aj konkrétne orgány pre podozrenie z týrania zvierat.


Domov
Zdieľať
Diskusia