Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2017, 9:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

FCK THEM sa stáva jedým z najsledovanejších európskych hudobných kanálov. Táto novinka od Kena Rebela sa uchádza o ďalšie milióny views

HUDBA
Uložiť Uložené

Ešte predtým, ako sa FCK THEM vrhne na náročné prípravy pražského pokračovania FASHION DEALã tu máme aj hudobnú novinku.

Kreatívny dom F*CK THEM je v prvom rade známy tým, že jeho aktivity v žiadnom prípade nejdú len jedným smerom a v rozpätí pár týždňov dokáže okrem vydania úspešných skladieb zorganizovať obrovský event a k tomu napríklad vydať vlastnú kolekciu oblečenia. Ako už iste viete, v závere septembra sa bude konať aj pražské pokračovanie FASHION DEALã, o ktorom sa viac dočítaš napríklad tu, no ešte predtým chalani vydávajú ďalší singel zahraničného interpreta. Tentokrát ide o newyorského rapera Kena Rebela. Síce o ňom v našich končinách nebolo dlhšie počuť, no existenciu tohto mena predsalen registrujeme približne od roku 2014. 

Novinka dostáva názov Working a okrem Kena sa na nej objavuje aj kanadský Jazz Cartier. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postaral človek, ktorý si hovorí 20, teda skôr slovom Twenty alebo slovensky Dvacka. Skladba sa pochopiteľne nachádza na youtube kanáli FCK THEM, ktorý zaznamenal veľký úspech v sledovanosti vďaka Tekashiho poslednej skladbe. Asi vás už nebudeme dlhšie naťahovať, tu je samotný výsledok.



 
Domov
Zdieľať
Diskusia