Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2017, 13:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Los Angeles si nádherne pripomína zosnulého lídra kapely Linkin Park. Obrovská maľba Chestera Benningtona zastavuje aj premávku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na Chestera nikto tak skoro nezabudne.

Pred dvomi týždňami obletela svet smutná správa o tom, že dlhoročný líder kapely Linkin Park Chester Bennington spáchal samovraždu vo svojej nehnuteľnosti neďaleko Los Angeles. Ľudia spočiatku nechceli uveriť tomu, že nás Chester skutočne opustil, ale postupom času nechali voľný priechod svojim emóciám a po celom svete sa uskutočnili najrôznejšie rozlúčky a spomienky na hudobníka, ktorý formoval detstvo mnohým z nás. Práve v kalifornskom Los Angeles si jeho pamiatku pripomenuli aj nezvyčajnou cestou, keď na stenu jednej reštaurácie priamo pri diaľnici 101 umelec Jonas Never v priebehu dvoch dní nasprejoval jeho podobizeň. Obraz veľký viac ako 6 metrov Jonas pripravil bez nároku na honorár a majiteľ reštaurácie Jim Conners okamžite súhlasil, pretože obaja boli veľkými fanúšikmi skupiny Linkin Park a strata Chestera ich silno zasiahla.

Hudobníkova podobizeň dokonca prilákala aj nečakanú pozornosť zo strany vodičov na diaľnici. Majiteľ reštaurácie zažíval neustále podporné trúbenie od šoférov, ktorí prechádzali okolo a všimli si, že Jonas pripravuje práve podobizeň zosnulého Chestera, avšak Jim zažil aj prekvapenie pri odchode z práce. Krátko pred polnocou odchádzal z reštaurácie domov a pred sebou odrazu spozoroval hromadu blikajúcich svetiel, z čoho sa vykľuli blesky fotoaparátov nadšencov, ktorí si prišli maľbu zvečniť. Na Chestera preto Los Angeles, a vlastne celý svet, tak skoro nezabudne.  



Domov
Zdieľať
Diskusia