Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2017, 19:48
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Psychologické zaujímavosti o ľuďoch, ktoré by sa ti mohli zísť aj v každodennom živote. Ak chceš udržať svoj mozog zdravý, potom veľa cestuj

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Naša psychika je stále fascinujúca a nepreskúmaná.

Človek by sa mal celý život snažiť spoznávať najmä samého seba, aby prišiel na to, čo chce dosiahnuť, čo ho motivuje a čo je preňho najdôležitejšie. Výraznú úlohu v našich životoch hrá naša hlava, konkrétne náš mozog v spojení so psychikou, a tak portál Bright Side zhromaždil niekoľko zaujímavostí o tom, ako reagujeme na rozdielne podnety a kedy by sme napríklad mali nadväzovať najvyššie počty priateľstiev. Najtrvácnejšie priateľstvá vraj začínajú v rozmedzí od 16 do 28 rokov, čo by zrejme väčšina z nás vedela potvrdiť, pretože mladším ľuďom sa predsa len ľahšie zvyká na nové osoby v ich životoch, ako keby sa mali dôchodcovia každý druhý týždeň zoznamovať s novými najlepšími kamarátmi. Naša myseľ a psychika sú zároveň mimoriadne krehké, a preto by sme sa mali dôkladne starať o to, aby boli v dobrej kondícii, pretože všetko sa v jednej chvíli začína práve v našej hlave.

Domov
Zdieľať
Diskusia