Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2017, 18:37
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Od RTVS sa dočkáme novej série Mafiánov! Po obrovskom úspechu úvodných častí sa televízia rozhodla objednať ďalší tucet

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Potešujúca správa pre všetkých fanúšikov dokumentárnej série.

Minulý rok sa na obrazovkách verejnoprávnej RTVS objavila dokumentárna séria s názvom Mafiáni a možno ani samotná televízia nečakala, aký obrovský fenomén sa z tejto série portrétov najznámejších slovenských mafiánov stane. Portál Mediálne.sk na radosť všetkých fanúšikov informoval, že RTVS po úspechu prvej série urobila logický krok a od rovnakej spoločnosti, ktorá vyrábala aj pôvodný cyklus, si objednala ďalších 12 dielov.

Hlbší pohľad do života legendárnych mafiánov, ktorí ovládali jednotlivé časti slovenského územia, dostane vo svojej druhej sérii podtitul Súmrak bossov a aj keď zatiaľ nie je známe, či bude druhá séria natáčaná v rovnakom formáte ako tá prvá, s najväčšou pravdepodobnosťou sa môžeme tešiť na niekoľko nových, ale samozrejme aj starých a osvedčených mien a postáv. Menšia zmena sa udiala v oblasti námetu a scenára, pretože ho v novej sérii bude mať pod palcom Milan Žitný, ale na pozíciách režiséra či výkonného producenta sa nič nezmenilo. Úvodné tri epizódy by pritom mala RTVS dostať hotové už niekedy na prelome augusta a septembra tohto roka a poslednú epizódu druhej série zase v úplnom závere roka.   

Od RTVS sa dočkáme novej série Mafiánov! Po obrovskom úspechu úvodných častí sa televízia rozhodla objednať ďalší tucet
Zdroj: RTVS
Domov
Zdieľať
Diskusia