Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2017, 15:13
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek Andrej Šajmovič

Kam na výšku #7: Bavilo by ťa robiť reklamy? Marketingová komunikácia je pre teba tá správna voľba

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Považuješ sa za kreatívnu osobu? Katedra marketingovej komunikácie na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského má čo ponúknuť.

Štúdium na strednej škole sa pre teba pomaly ale isto blíži ku koncu a ty stále nevieš, kam na výšku? Alebo či sa vôbec na tú výšku prihlásiť? Si na správnom mieste. Či už rozmýšľaš nad športovým zameraním, medicínou, právom, ekonómiou alebo niečím kreatívnejším, náš seriál Kam na výšku je tu práve pre teba.

Nahliadni vďaka nášmu moderátorovi Šajmovi do útrob slovenských vysokých škôl a vypočuj si názory študentov, ktorí tu študujú. Možno ti práve oni pomôžu pri ťažkom rozhodovaní, ktoré ovplyvní tvoju budúcnosť.

Po dlhšej prestávke ti v dnešnej časti ukážeme školu, na ktorej je kreativita viac ako žiadaná. Vitaj na KAMAKO (Katedra marketingovej komunikácie Filozofickej fakulty UK). Zaujíma ťa, v čom spočíva bežný deň študentov na tejto škole a ako tu vyzerajú skúšky? Alebo to, ako prebiehajú prijímacie pohovory? Na všetko dostaneš odpovede priamo od študentov tejto vysokej školy a vedúceho katedry v našej reportáži nižšie.

Nakoľko KAMAKO oslavuje tento rok svoje 20. výročie, katedra organizuje podujatie s názvom KAMAKO Bál. Event vyvrcholí 13. mája v bratislavskom Luna bare. Pozvaní sú všetci, ktorí si chcú pripiť na budúci vývoj reklamy so študentami, pedagógmi a marketingovým svetom! Viac informácii nájdeš na facebooku.

Prejdime už ale na samotné video.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia