Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2017, 13:48
Čas čítania 0:00
Marek R.

V playoff NHL sa bojuje aj cez bolesť. Obranca Zach Werenski skončil po zásahu pukom na nerozpoznanie, no aj tak pokračoval v zápase

ŠPORT HOKEJ NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hokej je hra pre tvrdých chlapov.

Hokejová NHL patrí medzi najviac kompetitívne ligy na svete zo všetkých športov a hlavne v playoff je sledovať vyrovnané zápasy jedna radosť, keďže každý môže prekvapiť každého. Napriek tomu sa však niektoré série zatiaľ vyvíjajú pomerne jednoznačne a môžeme tam zaradiť aj tú medzi Pens a Blue Jackets, v ktorej tučniaci vedú už 3:0 na zápasy.

Avšak aj ich posledný vzájomný zápas (4:5 pp) je dôkazom, že sa bojuje o každý centimeter ľadu a maká na 100 percent, hoci je teda stav série zatiaľ jednoznačný. Príkladom toho je aj Zach Werenski, mladý obranca Columbusu, ktorý vo svojej premiérovej sezóne v NHL patril medzi najlepších nováčikov, pravdepodobne aj do prvej trojice spoločne s Matthewsom a Lainem. V treťom zápase série totiž Kesselova strela skončila v jeho tvári, rozhodca hru neprerušil a Pittsburgh dokázal skórovať. Werenski za sebou zanechal na ľade kaluž krvi, no keďže ide o veľa, do zápasu sa vrátil. Do predĺženia už síce nezasiahol, keďže kvôli zraneniu mal problém vidieť jedným okom, no aj tak ukázal ohromnú bojovnosť a odhodlanie. Zatiaľ čo teda v mojom rovnako obľúbenom futbale hráči padajú bez kontaktu, tí v NHL opäť potvrdili, že len tak niečo ich z hry nedokáže vyradiť.




Späť
Zdieľať
Diskusia