Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2017, 17:02
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Simon Cowell ani diváci nechápali, ako to urobili. Dvaja chlapíci nielenže dokázali čítať myšlienky, ale na konci mali aj obrovské prekvapenie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V Spojenom kráľovstve zdá sa talentov stále pribúda.

V Spojenom kráľovstve už opäť beží nová séria šou Britain's Got Talent a aj keď jednotlivé ročníky už ťažko spočítať, ľudia majú o talentovaných ľudí neustále záujem. Potvrdilo sa to aj pri vystúpení dvoch chlapíkov s názvom DNA, ktorí sa špecializujú na čítanie myšlienok. Svoje vystúpenie začali tým, že všetkých upozornili na svoje maskáčové tričká, potom správne uhádli niekoľko čísel, mien a farieb a človek by si povedal, že išlo o celkom zaujímavé triky, ale zrejme by zostal skeptický. Nanešťastie pre skeptických divákov, DNA v samotnom závere vystúpenia všetko zaklincovali tým, že si asi nikto nevšimol, čo sa na nich v priebehu tých niekoľkých minút hádania myšlienok zmenilo. Ako to vlastne urobili?

Domov
Zdieľať
Diskusia