Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2017, 19:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Charlize Theron zabíja svojich nepriateľov opätkami. V úžasnom traileri pre Atomic Blonde dáva jasne najavo, že sa chystá prekonať Johna Wicka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Atomic Blonde ponúkne všetko. Skvelý britský humor Jamesa McAvoya či sexy krivky Sofie Boutelly a Charlize Theron, ktorá sa postará aj o akčnú zložku.

Vyzerá to úžasne a pokojne to môže prekonať aj tohtoročného Johna Wicka, bez srandy. Musíme len dúfať, že zápletka a jej rozuzlenie nebudú mať negatívny dopad na tempo a kvalitu filmu. Vyzerá to totiž tak, že na všetky ostatné aspekty, ako napríklad akciu, hercov, humor či kameru sa podľa trailerov môžeme skutočne tešiť. A zabudnúť nemôžeme ani na jednu z najlákavejších sexy scén tohto roka, zbližovanie Sofie Boutelly a Charlize Theron na pozadí neónových farieb. Atomic Blonde toho už teraz ponúka ohromne veľa. Musíme len dúfať, že to všetko doručí v rovnako šialenom tempe ako vo videu nižšie. 

Čo sa deja týka, stačí, aby ste vedeli, že Lorraine Broughton (Theron) je špeciálna agentka anglickej tajnej služby. Je to skúsená profesionálka, ktorá urobí všetko pre to, aby splnila svoju misiu. Počas studenej vojny je vyslaná do Berlína, aby vyšetrila prípad vraždy iného agenta. Premiéra nás čaká už 28. júla (na Slovensku 3. augusta). Režíruje David Leitch, ktorý už sám natočil Johna Wicka 2, následne stihol ešte Atomic Blonde, a to rovno skočil na dvojku Deadpoola. V každom prípade, podobnosť Atomic Blonde a Johna Wicka nie je náhodná. Bude zaujímavé sledovať, v čom sa budú spomínané snímky podobať a v čom bude ktorá lepšia. My sa už nevieme dočkať. 

Charlize Theron zabíja svojich nepriateľov opätkami. V úžasnom traileri pre Atomic Blonde dáva jasne najavo, že sa chystá prekonať Johna Wicka
Zdroj: Universal

Domov
Zdieľať
Diskusia