Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2017, 21:23
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Okúzľujúce fotografie zo sveta, ktorým ťažko uveriť. Príroda aj ľudia vedia z našej planéty spraviť skvelé miesto na život

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Hromada fascinujúcich fotografií zo Zeme.

Ľudstvo je neodmysliteľne späté s prírodou a aj keď v posledných storočiach dávame poriadne zabrať, ona na nás ešte stále úplne nezanevrela. Nielen príroda však dokáže vytvárať úchvatné miesta a objekty, a tak sa niekedy treba pokochať aj tým, čo sme vytvorili my. Nasledujúce fotografie zozbierané portálom BrightSide by mali slúžiť ako skvelá kombinácia toho, ako si na našej planéte spolunažívame a budeš mať vďaka nim možnosť pookriať nad schopnosťami ľudstva, ako aj samotnej prírody. Zážitok z toho, že sa človek môže pokochať západom a zároveň aj zatmením Slnka musí byť nezabudnuteľný, ale to isté predsa platí aj o pobyte v najhlbšom bazéne na svete, takže sa treba objektívne pozrieť na obe strany mince a jednoducho si ich vychutnať.

Domov
Zdieľať
Diskusia