Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2017, 13:36
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Mrazivá ukážka temného hororu It podľa Stephena Kinga pokorila všetky rekordy. Za prvých 24 hodín nazbierala viac než 197 miliónov pozretí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kampaň odštartovala veľmi dobre. Snáď to vydrží.

Adaptácia románu z pera Stephena Kinga It by k nám mala doraziť v dvoch častiach. Píšeme "mala", pretože zatiaľ nie je isté, či sa pokračovania dočkáme. Štúdio sa totiž rozhodlo počkať si, či bude záujem a aké budú tržby prvého dielu (s podtitulom Part I - The Losers' Club). Samozrejme, štáb a režisér sú pripravení okamžite začať nakrúcať pokračovanie, musia sa však modliť, aby prvá časť zarobila dosť peňazí. Kľúčová teda bude kampaň. A tá odštartovala najlepšie, ako mohla. Len pred pár dňami bol do sveta vypustený prvý teaser a okamžite sa stal hitom. Za prvých 24 hodín získal viac než 197 miliónov zhliadnutí. 81 miliónov pozretí a 1,8 miliónov zdieľaní zase hlásil americký Facebook. Po 36 hodinách má teaser úžasných 246 miliónov zhliadnutí. Prekonal teda aj predchádzajúceho držiteľa rekordu The Fate of the Furious (ten za prvý deň nazbieral 139 miliónov pozretí). Na YouTube sa teaser veľmi rýchlo vyhupol na prvú priečku, objavili sa dokonca spriaznené emoji - červený balónik aj samotný Pennywise.

Ešte lepšou správou je, že takmer všetci fanúšikovia sú z teaseru nadšení. Dokonca aj tí, čo It odpisovali ako zbytočný film a nadávali, že na fotkách Pennywise vôbec nepôsobí desivo. Pre tvorcov je to veľmi potešujúca správa a ak kampaň bude pokračovať v podobnom štýle, je veľmi pravdepodobné, že It poriadne zatrasie pokladňami a dočkáme sa aj druhého dielu.

Prvý diel nás zavedie medzi skupinu detí, ktoré musia v mestečku Derry vybojovať súboj so svojimi najväčšími strachmi. Tie medzi ne rozosieva To, tajomné zlo nejasného pôvodu, čo na seba berie podobu klauna Pennywiseho. Kingov román už raz sfilmovaný bol. V roku 1990 ho zrežíroval Tommy Lee Wallace. Bol však určený pre televízne obrazovky, na plátna kín sa dostane až teraz. Režíruje Andrés Muschietti (Mama), herecky sa predstavia Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sphia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer a Nicholas Hamilton. Pennywise nás príde strašiť od 7. septembra 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia